Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jak na riječima

McGregor o Mendesovoj suspenziji: Ne možeš staviti steriode na svoju bradu

Conor McGregor - Jose Aldo
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
23.07.2016.
u 11:22

Mendes i McGregor borili su se na UFC-u 189 u meču koji je odredio privremenog prvaka kategorije do 66 kilograma.

USADA je prije nekoliko dana suspendirala Chada Mendesa na čak dvije godine zbog pada na doping testu, a cijela situacija nije mogla proći bez komentara aktualnog prvaka perolake kategorije – Conora McGregora, piše Fight Site.

“Pitam se je li bio na tome kada se borio sa mnom, no siguran sam u jednu stvar, ne možeš staviti steriode na svoju bradu”, izjavio je McGregor za The Mac Life.

Podsjetimo, Mendes i McGregor borili su se na UFC-u 189 u meču koji je odredio privremenog prvaka kategorije do 66 kilograma. Tom je prigodom pobjedu upisao irski borac i to tehničkim nokautom krajem druge runde.

Komentara 1

SE
Sejo
16:14 23.07.2016.

Pitam se koliko je Conor na steroidima.Ja ih vidim svuda po njemu.Nek on prvo ocisti smece ispred svoje avlije pa onda neka gleda na druge.Izgubio je on Diaza a ceka ga Jose Aldo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije