Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vraća se u ring?

Mayweatheru ponuđen ludi iznos za povratak u ring

Mayweather - Berto
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
02.05.2016.
u 10:57

“Svi me pitaju hoću li se vratiti. Sad sam sretan s ove strane konopaca i ringa. No, razgovarao sam s CBS-om i Showtimeom i nikada ne znate. Zasad sam ovako sretan.”, izjavio je Floyd Mayweather

Floyd Mayweather je u rujnu prošle godine u meču s Andreom Bertom ostvario novu pobjedu u karijeri, obranio naslov i službeno otišao u mirovinu. No, ovih se dana počelo govoriti o povratku boksača koji nije doživio niti jedan poraz u profesionalnoj karijeri, piše Fight Site.

Floyd Mayweather je u mirovinu otišao s 49 pobjeda u isto toliko mečeve. U nekoliko je navrata izjavio kako uživa trošeći svoje milijune, ali pojavile su se ponude za povratak i cifre koje se spominju mogle bi ga vrlo lako ponovo dovesti u ring.

“Svi me pitaju hoću li se vratiti. Sad sam sretan s ove strane konopaca i ringa. No, razgovarao sam s CBS-om i Showtimeom i nikada ne znate. Zasad sam ovako sretan.”, izjavio je Floyd Mayweather.

“Nude mi se ludi iznosi, lude su brojke u pitanju od devet znamenki. Ne znam što ćemo napraviti, ali zasad sam sretan ovako. Kad bih se vratio moralo bi se raditi o ponudi s devet znamenki i vjerojatno o borbi za naslov prvaka.” rekao je Mayweather koji je tako potvrdio da ima ponudu preko 100 milijuna dolara za povratak u ring.

Pitanje je samo koja je prva brojka u toj ponudi.

Komentara 2

MA
mamunamegalo
19:28 02.05.2016.

pitanje je samo koja budal vjeruje u sve to

XX
xxx008
13:12 03.05.2016.

Bolje da sto milijuna podjele sirotinji po Americi koja spava u kartonskim kutijama i nema što za jesti..nije Amerika tako bajna za kakvu se svijetu predstavljaju...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije