Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Karate

Maša Vidić pobjednica Top Tena u Zagrebu

Maša Martinović
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/7
13.11.2016.
u 07:12

U finalnoj dvominutnoj borbi nije bilo bodova u dvoboju Maše Vidić i Ukrajinke Anite Serogine, ali sudačkim preglasavanjem 4-1 naša je karatistica izborila ukupnu pobjedu i novčanu nagradu od dvije tisuće dolara

Hrvatska karatistica Maša Vidić drugi put uzastopce osvojila je naslov pobjednice Top Tena, tradicionalnog medjunarodnog karate turnira koji se u Zagrebu održao po 14. put. 

Do naslova je Vidić, koja se do udaje prezivala Martinović, stigla ne izgubivši ni jedan bod. U 1. kolu slavila je protiv Austrijanke Nathalie Reiter s 3-0. Uslijedio je uvjerljiv trijumf nad Slovenkom Kajom Budić 8-0, da bi i u polufinalnom nastupu Maša bila bolja od predstavnice Luksemburga Jennifer Warling s 3-0.

U finalnoj dvominutnoj borbi nije bilo bodova u dvoboju Maše Vidić i Ukrajinke Anite Serogine, ali sudačkim preglasavanjem 4-1 naša je karatistica izborila ukupnu pobjedu i novčanu nagradu od dvije tisuće dolara. 

Na jedinstvenom pozivnom turniru ponajboljih djevojaka u tom sportu u maloj dvorani Doma sportova sudjelovale su i natjecateljice Rusije, Španjolske, Turske, Crne Gore i Srbije.

>>SP u karateu: Kvesić osvojio broncu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije