Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMA VREMENA

Ova je ljepotica zbog 'Plesa sa zvijezdama' odustala od borbi

Paige VanZant
Foto: Instagram
1/6
04.05.2016.
u 14:50

- Razmisli smo i shvatili da joj emisija oduzima previše vremena. Ona želi imati postora za napredak i poboljšanje svojih vještina, tako da smo odlučili odgoditi njen povratak za kraj kolovoza - rekao je menadžer.

Čini se da je ples koštao Paige VanZant nastupa na povijesnom UFC-u 200. 22-godišnja članica slamka kategorije trebala je nastupiti na jednoj od uvodnih borbi UFC 200 priredbe koja se 9. srpnja održava u Las Vegasu, ali planovi za povratak u oktogon su za mladu zvijezdu privremeno pali u vodu zbog njenog iznimno velikog uspjeha na TV emisiji “Ples sa zvijezdama” čiji je sudionik ove sezone, piše Fightsite.

Za posljednji nastup suci su je nagradili maksimalnim ocjenama i kako stvari stoje PVZ ima velike šanse da osvoji cijelu sezonu, pa je njezin menadžer objasnio da su zato borbu odlučili odgoditi za kolovoz.

- Razmisli smo i shvatili da joj emisija oduzima previše vremena. Ona želi imati postora za napredak i poboljšanje svojih vještina, tako da smo odlučili odgoditi njen povratak za kraj kolovoza - rekao je menadžer.

PVZ je tako još jedna popularna i marketinški isplativa ličnost koja neće sudjelovati na velikoj priredbi. Podsjećamo, najveća zvijezda promocije Conor McGregor, koji je s Nateom Diazom trebao predvoditi event, maknut je s popisa borbi nakon što se odbio pojaviti na press konferenciji u Las Vegasu.

 

Almost time 💃🏼 #DWTS #POWRIGHTINTHEKISSER @markballas @dancingabc

Videozapis objavljuje Paige VanZant (@paigevanzantufc)

>> 15-godišnji MMA borac prebio i pobijedio osam godina starijeg protivnika!

Komentara 1

SC
schwertransport
06:25 05.05.2016.

I tata bi sine

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije