Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Omaklo mu se'

Lesnar laktom nokautirao i izmasakrirao kolegu u isceniranoj kečerskoj borbi

Lesnar
Foto: Youtube Screenshot
1/2
24.08.2016.
u 09:20

Samo nekoliko tjedana nakon UFC-a 200, ali i nakon što je pao na dopinškom testu, Lesnar je ponovno šokirao javnost

Američki mediji bruje o novom skandalu u kojem se našao UFC-ov teškaš i kečerska zvijezda Brock Lesnar. Samo nekoliko tjedana nakon UFC-a 200, ali i nakon što je pao na dopinškom testu, Lesnar je ponovno šokirao javnost.

Ovaj put na WWE SummerSlamu gdje je snage odmjerio s Randyjem Ortonom kojeg je svladao tehničkim nokautom. Mali problem jest što je Lesnar svoj posao shvatio preozbiljno te je Norton, prema pisanju američkih medija, zaista žestoko stradao u tom dvoboju, piše Fight Site.

Na kraju meča Brock je GNP udarcima i laktovima udarao po Nortonu te mu je doslovno otvorio glavu. Iako se takve situacije planiraju unaprijed u WWE-u, te su pomno inscenirane, ovaj put je krv je potekla u potocima. Zavladala je vidljiva panika oko ringa, a čak su i dežurni liječnici potrčali Ortonu u pomoć.

Skandal je vrlo brzo na društvenim mrežama prokomentirao i Mark Hunt, posljednji Lesnarov protivnik u UFC-u i veliki neprijatelj od kada se saznalo da je bivši UFC prvak pao na dopinškom testu.

– Za ovo bi trebao biti suspendiran do kraja života, također – napisao je Hunt dodajući ikonice koje predstavljaju “špricu”, odnosno sugeriraju da se ovo dogodilo zbog uporabe steroida.

 

Komentara 2

Avatar KIopp
KIopp
09:46 24.08.2016.

Uvijek sam se pitao tko uopće gleda te gluposti?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije