Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U SEDMOJ RUNDI NA KONOPCIMA

Lennox Lewis prisjetio se legendarne borbe s Mavrovićem i nahvalio ga: Jedan od najtežih protivnika...

Lewis - Mavrović
Foto: Printscreen Facebook
27.09.2016.
u 08:45

"Bio mu je to jedini poraz u karijeri. Sada vidim zašto", nahvalio je Lewis Hrvata

Bivši boksački svjetski prvak Lennox Lewis prisjetio se legendarne borbe sa Željkom Mavrovićem za svjetsku titulu. Bilo je to 26. rujna 1998. godine.

Lewis je na Facebooku objavio video iz sedme runde u kojem je naš boksač protivnika imao na konopcima, ali nije uspio dovršiti posao. Na kraju je Englez slavio jednoglasnom odlukom sudaca. No, Lewis je impresioniran Mavrovićevim boksom.

– Bio mu je to jedini poraz u karijeri. Sada vidim zašto – nahvalio je Lewis Hrvata, a u raspravi u komentarima dodao:

– Bez sumnje, bio je to jedan od mojih najtežih mečeva.

>> Željko Mavrović: Bio sam blizu politike, ali to je umrežen sustav u kojem ima puno lošeg

Komentara 4

SA
SI aka SI
10:30 27.09.2016.

lijepa godina za HR sport- francuska bronca, Ivanišević u finalu Wimbledona, Mavrović s Lewisom za pojas svjetskog prvaka, počeci Janice Kostelić- i majica koju se jednostavno moralo imati "proud to be Croat" :)

Avatar babas
babas
16:38 28.09.2016.

Mavrović je bio super fighter,ali falilo mu je još 5 do 10 kg mišića. Sa jačim udarcem on bi nokautirao Lenoxa.Imao je super tehniku,jak psihički i čvrstu bradu,da se borio u poluteškoj dominirao bi godinama,za tešku mu je falilo fizičke snage.

PR
prarvat
00:02 28.09.2016.

taj je meč mavrović mogao dobiti. zašto nije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije