Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veliki skandal

Kraj boksačkog prvaka: Fury pozitivan na kokain, uzimaju mu titulu prvaka

Tyson Fury
Foto: Reuters/PIXSELL
1/12
30.09.2016.
u 18:51

U srpnju ove godine Fury se trebao ponovno boriti s Vladimirom Kličkom, ali je borba odgođena za kraj listopada. No, ubrzo je i taj datum pomaknut zbog, kako su tada naveli, Furyjeve ozljede.

Aktualni prvak u teškoj kategoriji Tyson Fury pozitivan je na kokain, prenose engleski mediji. Pozivajući se na izvore bliske antidopinškoj agenciji, engleski mediji tvrde da je boksački prvak pao na dopinškom testu, a nije imao zdravstvenih problema kako su tvrdili iz njegova tima.

Fury je pobjedom nad Vladimirom Kličkom osvojio naslove po WBA, IBF, WBO, IBO, a zbog odbijanja borbe s izazivačem Vjačeslavom Hlaskovom, IBF pojas već mu je oduzet.

U srpnju ove godine Fury se trebao ponovno boriti s Vladimirom Kličkom, ali je borba odgođena za kraj listopada. No, ubrzo je i taj datum pomaknut zbog, kako su tada naveli, Furyjeve ozljede. Počelo se nagađati da je nešto drugo posrijedi pa su engleski mediji istražili priču i sada, eto, došli do šokantnih otkrića.

Pokažu li se ovi navodi istinitim, Tysonu Furyju to bi mogao biti i kraj karijere jer ga zasigurno čeka suspenzija i oduzimanje pojasa. Štoviše, mogao bi dobiti i tužbu za nadoknadu štete jer su boksačke organizacije izgubile dosta novca s obzirom na to da se ove godine nije održao ni jedan meč za prvaka.

Komentara 4

Avatar SrećkoRaspudić
SrećkoRaspudić
20:07 30.09.2016.

Sam se nokautirao.

FA
Fake
20:08 30.09.2016.

Šteta jer se napokon netko uspio nametnuti Kličku.Ovako ćemo opet gledati Kličkove borbe i brisanje poda sa protivnicima.

DH
dalibor.hren
11:39 02.10.2016.

Znači, kokica je "zdravstveni problem i ozljeda!?"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije