Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"Rat bocama"

Komisija značajno smanjila McGregorovu kaznu

Conor McGregor
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
23.03.2017.
u 11:51

Irac je za “Rat bocama” u kojem su sudjelovali on i Nate Diaz prvo kažnjen sa 150 tisuća dolara i 50 sati društveno korisnog rada

Incident s pomalo zaboravljene press konferencije za UFC 202 priredbu sada je dobio svoj nastavak, piše Fight Site.

Atletska komisija države Nevade (NAC) sastala se i odlučila značajno smanjiti kaznu najvećoj UFC-ovoj zvijezdi – Conoru McGregoru.

Podsjetimo, Irac je za “Rat bocama” u kojem su sudjelovali on i Nate Diaz prvo kažnjen sa 150 tisuća dolara i 50 sati društveno korisnog rada. Samo tjedan dana nakon toga, iz Komisije su poručili kako je kazna krivo protumačena te da ona iznosi 75 tisuća dolara, dok je preostalih 75 zapravo uračunanto u McGregorovo sudjelovanje u kampanji za koju ga je Komisija angažirala.

Sada je ta kazna dodatno smanjena i izgleda konačna te iznosi 25 tisuća dolara i 25 sati društveno korisnog rada.

Naglasimo i kako bi ovo moglo potaknuti Diaza da i sam zatraži smanjenje svoje kazne, koja u ovim trenucima iznosi 50 tisuća dolara i 50 sati društveno korisnog rada.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije