Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Borba za pojas

Kličko znatno teži od Jenningsa, noćas spektakl u Madison Square Gardenu

Bryant Jennings i Vladimir Kličko
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
25.04.2015.
u 12:26

Vladimir u pofesionalnoj karijeri ima 63 pobjede uz 53 nokauta i samo tri poraza, dok je Jennings neporažen i ima 19-0.

U petak je održano službeno vaganje za boksački spektakl u New Yorku. Medison Square Garden će biti dom meču za svjetsku boksačku titulu u teškoj kategoriji i meč Vladimira Klička i Bryanta Jenningsa, piše Fight Site.

Ukrajinac je na vagu stao znatno teži te je imao 109.6 kilograma dok je Jennings imao otprilike sedam kila manje i težio je "tek" 102.8 kg.

S obzirom na vremensku razliku, dvoboj Klička i Jenningsa se očekuje oko 05:00 sati ujutro u noći sa subote na nedjelju 26. travnja. Izravni prijenos možete pogledati na RTL televiziji. Povodom ovog boksačkog spektakla, RTL će emitirati i dokumentarac o braći Kličko u subotnjem popodnevnom terminu.

Vladimir u profesionalnoj karijeri ima 63 pobjede uz 53 nokauta i samo tri poraza, dok je Jennings neporažen i ima 19-0.

>>Ima li što bolje od toga da zarađuješ za život prebijanjem ljudi?

Komentara 5

Avatar Vigo__the__Carpathian
Vigo__the__Carpathian
18:36 25.04.2015.

Naprijed Klicko!Slava Ukrajni!!

OB
ObrenM
18:04 25.04.2015.

Anticenzura Bolje je i to nego kako je kod nas.Domovina propada,ljudi gladuju,politicari kradu i izjavljuju,da nije bilo bolje vlasti u Hrvatskoj od ove.Ovo je vec opasno,jer je vrhovnik uistinu uvjeren u ovo sto govori.Mozda bi bilo humano organizirati humanitarno sakupljanje pomoci,da spomenutom omogucimo kvalitetno lijecenje van Hrvatske.

FU
fullmax
14:01 25.04.2015.

Navijam za Jennigsa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije