Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOVEO GA U OPASNOST

Katastrofalna sudačka odluka: Probudio onesviještenog borca i odobrio nastavak borbe!

Buentello
Foto: Printscreen Youtube
07.10.2015.
u 17:25

Cijelu priredbu obilježio je katastrofalan potez sudca Yujia Shimade koji je propustio priliku na vrijeme zaustaviti borbu i time je u opasnost doveo iskusnog borca

UFC veterani Rameau Sokoudjou i Paul Buentello nastupili su kao glavna borba večeri na Abu Dhabi Warriors 3 priredbi održanoj proteklog vikenda u IPIC Areni. Cijelu priredbu obilježio je katastrofalan potez sudca Yujia Shimade koji je propustio priliku na vrijeme zaustaviti borbu i time je u opasnost doveo iskusnog borca, piše Fightsite.

Cijelu situaciju možete pogledati od treće minute videa koji se nalazi u nastavku članka.

>> Fedor bi mogao dobiti potpunog amatera za prvog protivnika

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije