Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBORIO OLIMPIJSKE IGRE

Kanada nam želi preoteti Filipa Hrgovića, našeg novog Mavrovića

Filip Hrgovic
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
28.04.2015.
u 09:48

Nakon Olimpijskih igara ću u profesionalce, osim ako mi HOO ne ponudi milijun eura, šali se Filip

Iako nisu dobili nikakve upute za "dress code", na predstavljanju boksača Filipa Hrgovića (22) kao osmog kvalificiranog sportaša za Olimpijske igre delegacija iz BK Leonarda pojavila se u odijelima.

Velike riječi "prolile" sok

Nažalost, ono će Hrgovića stajati troškova kemijskog čišćenja jer se mikrofon Nove TV srušio, prevrnuo čašu sa sokom i zalio najboljeg hrvatskog boksača. Taj mali incident prekinuo je izlaganje predsjednika HOO-a Zlatka Mateše ("Očekujemo veliki rezultat u Riju") pa se Hrgović našalio:

– Vidite što se dogodi kada odzvanjaju velike riječi... A mene tek sada pravi posao čeka, tek sada treba trenirati i pobjeđivati.

A taj posao programirat će njegov ambiciozni trener Leonard Pijetraj:

– Otići na OI, a ne osvojiti medalju za nas bi bio neuspjeh. Moramo sve učiniti da se u Rio plasira i Sep, koji kroz Svjetsku ligu to nije uspio. Srećom, imat će za takvo što još nekoliko prilika.

Imao je Sep jučer priliku uzeti Croduxovu karticu s prigodnim popustom (20 lipa po litri), no on je nije htio uzeti, baš kao ni majicu s natpisom "U ritmu Rija".

Sep: Ne želim biti ovdje

– Doći ću po to kada ja to zaslužim. Zasad mi ne pripada. Inače, ovo je posljednje mjesto na kojem bih ja danas želio biti. Doći u sobu sa slikama olimpijskih medaljaša za mene je emotivno jer tuga nakon propuštene prve meč-lopte je neopisiva.

I pred njim i pred Hrgovićem su lipanjske Europske olimpijske igre koje će obojica propustiti ako se njihova Astana plasira u finale Svjetske lige. Ove godine na rasporedu su još i EP (kolovoz) i SP (listopad) od čega je Hrgović vjerojatno propustiti EP radi što kvalitetnijeg ljetnog odmora.

Najvažnije će ionako biti što bolji na OI u Riju, gdje bi Hrgović, da on to želi, mogao nastupiti za Kanadu:

– Nekoliko zemalja Filipu je nudilo državljanstvo, a posljednja je to učinila Kanada. Mi to nećemo nabijati na nos ljudima iz HOO-u, no trebaju znati da smo mi zahtjevni jer nama su najveći problem sparing partneri kojih u Hrvatskoj za Hrgovića gotovo i nemamo – otkrio je trener Pijetraj.

Zbog svega toga Hrgović, kojeg zovu novim Mavrovićem, nakon Rija sprema se u profesionalce. Osim...

– Osim ako mi HOO ne ponudi milijun eura pa ostanem. Ha-ha... šalim se.

>> Bojao sam se cura, da me ne odvuku iz boksa

Komentara 2

Avatar Plan B
Plan B
16:24 30.04.2015.

Bravo 👍🏻👍🏻👍🏻

Avatar Vigo__the__Carpathian
Vigo__the__Carpathian
12:00 28.04.2015.

Svaka cast.Samo naprid i pametno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije