Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PUN SEBE

Kakva predstava! Tyson Fury se skinuo i smijao Vladimiru Kličku u lice

Tyson Fury
Foto: Reuters/PIXSELL
1/10
27.04.2016.
u 18:39

''Izgleda li ovo kao tijelo boksača? Očigledno ne. Ovo te pobijedilo. Srami se! Debeljko te pobijedio i 'olakšao' za sve pojaseve.''

Svjetski prvak po WBA i WBO verzijama Tyson Fury uživa u trenucima slave i u svakoj prilici to daje to do znanja. Ništa drukčije nije bilo ni na konferenciji za medije u Manchesteru, na kojoj se najavljivao uzvratni meč između njega i Vladimira Klička.

– Posljednjih mjeseci sam se borio s emocijama i pokušao shvatiti neke stvari. Napravio sam pogrešku u prvoj borbi i to me stajalo titula. Naravno, nije se lako boriti s izazivačem koji ima dobre vještine, Fury ih očito ima jer inače mi ne bi uzeo naslove. Ipak, ljudi žele da se ovaj sport predstavlja na najbolji način, a Fury to ne radi – rekao je Kličko pa nastavio:

– Reći da homoseksualci pripadaju u zatvor, da žene trebaju biti u kuhinji i na svojim leđima... Ljudima koji misle na isti način poručujem "Odj***te. Hvala".

Tyson Fury nije bio impresioniran. Dapače, krenuo je provocirati Klička u svom stilu.

– Bravo, Vlad je pronašao muda i opsovao – uskliknuo je Fury, a potom zaoštrio retoriku:

– Boksač kuće slavnih? Ma on je prvak kuće psećih govana. Nikad se nije borio protiv nekoga od koga je mogao izgubiti. Nije se mogao izvući protiv mene varanjem, a kad je sve pošteno, on nema šanse.

Inače je Kličko bio hladan na ovakve predstave uoči mečeva, ali vidi se da mu ne nedostaje motiva i da se drukčije odnosi prema cijeloj ovoj situaciji.

– Nokautirat ću ga. Neću pogaziti riječ, nokautirat ću ga – završio je Kličko.

No Fury je tek počeo. Ustao je, skinuo majicu i počeo vikati:

– Izgleda li ovo kao tijelo boksača? Očigledno ne. Ovo te pobijedilo. Srami se! Debeljko te pobijedio i "olakšao" za sve pojaseve.

Sve u svemu, dvoboj 9. srpnja u manchesterskoj areni bit će više nego zanimljiv!

Komentara 3

MA
mađar
23:13 27.04.2016.

Tip je u pravu, jer je Kličko branio naslove protiv lajbeka.Baš me je oduševio i nasm8jao svojim izjavama.

ZG
zg223
20:16 27.04.2016.

spodoba...

TE
texas
21:49 27.04.2016.

ruku na srce,kličko nije ništa pokazao,tj. ne grize više!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije