Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi spektakl

Kakva bomba! Cro Cop se želi ponovno boriti, izazvao je Fjodora Jemjeljanjenka!

Mirko Filipović
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/9
28.03.2017.
u 17:31

- Moj meč protiv Fedora proglasili su najboljim tog desetljeća i ne mogu reći ništa protiv toga. On je bio uvjerljivo najteži protivnik u mojoj čitavoj karijeri, kazao je Cro Cop

Mirko Filipović krajem 2016. godine osvojio je Rizinov Grand Prix i još jednom oduševio borilački svijet, a nakon toga objavio je kraj karijere. Cro Cop je otkrio da ima sve više zdravstvenih problema i da je shvatio da je došlo vrijeme za mirovinu.

- Treba reći dosta i znati kada je kraj. Imao sam puno ozljeda i rekao sam da ću se boriti dokle god mi je to gušt, ali sada više nema smisla. Preda mnom je operacija koljena s kojim imam dosta problema, rekao je Filipović, koji je tada najavio i mogućnost oproštajne borbe.

- Volio bih to odraditi, ali samo ako će mi zdravstveno stanje to omogućiti.

Danas je, pak, ta oproštajna borba puno bliže nego tada. Mirko je na Facebooku prozvao ni manje ni više nego legendarnog Fjodora Jemjeljanjenka. Kada bi se ta borba zaista ostvarila, bila bi to prava poslastica koju ljubitelji borilačkih sportova očekuju više od deset godina. Točnije, od 2005. godine kada su se prvi i jedini puta borili. 

Bilo je to 28. kolovoza 2005. godine u PRIDE-u, a pobjedu je nakon tri sjajne runde odnio ruski borac i to jednoglasnom odlukom sudaca. A ta je borba proglašena jednom od najboljih u povijesti slobodne borbe, dok su oba borca istaknula kako im je to bilo najveće iskušenje u karijeri.

- Moj meč protiv Fjodora proglasili su najboljim tog desetljeća i ne mogu reći ništa protiv toga. On je bio uvjerljivo najteži protivnik u mojoj čitavoj karijeri, kazao je Cro Cop koji bi, eto, mogao dobiti priliku za uzvrat. 

Ali samo "ako se Fjodor usudi", kako je Mirko poručio ruskom borilačkom divu na svojem fotošopiranom "plakatu".

Komentara 23

Avatar realan.zg
realan.zg
17:57 28.03.2017.

Bravo.Mirko ce uci u povijest kao borac sa najvise dolazaka i odlazaka.

PA
Panac
17:44 28.03.2017.

Mirkec. Povukao si se kao pobjednik. Ne treba ti ovo. Čuvaj zdravlje

DU
Deleted user
22:05 28.03.2017.

mirko..iskoristi..sta mozes....kad ostaris..bit ce kasno..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije