Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U DRESOVIMA ZAGREBA

Dos Santos i Pokrajac se predstavili rukometnoj publici u Areni

UFC rukomet
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
1/5
10.02.2016.
u 22:33

Predvodnici UFC-ove priredbe u Zagrebu su se predstavili publici u dresovima PPD Zagreba.

Bivši UFC-ov teškaški prvak Junior Dos Santos sigurno se ugodno osjeća u Zagrebu, a jedan od razloga je i vrlo ugodna dobrodošlica i društvo koje mu je pružio svojevrsni domaćin ovog eventa, Igor Pokrajac, piše Fighstie.

Njih dvojica družili su se danas, a također su zajedno otišli na rukometnu utakmicu Lige prvaka između Zagreba i PSG-a u Areni. S njima su bili Jan Blachowicz i Ben Rothwell te su se predvodnici UFC-ove priredbe u Zagrebu predstavili publici u dresovima PPD Zagreba.

Junior je jako dobro raspoložen, kao i Igor, a obojica su iskoristili priliku da ovjekovječe ove trenutke, odnosno ove dane u kojima promoviraju UFC Fight Night 86.

>> Zagreb nije uspio iznenaditi PSG, Vujović: Nisam zadovoljan, častan poraz za mene ne postoji

Komentara 1

BU
budagigo
23:56 10.02.2016.

Juniore navijam za tebe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije