Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oštar odgovor

Jones: Gustafsson je malo previše arogantan za jednog poraženog borca

Jones vs Gustafsson (1)
MMA fighting
16.04.2014.
u 09:06

"To mi je smiješno, budući da je izgubio potpuno čisto. Priznajem mu da je dobio prvu i treću rundu, ali moja pobjeda u toj borbi je neupitna"

Nakon što je Alexander Gustafsson izjavio da će ga Jon Jones pokušati izbjegavati što je više moguće, javio se i UFC-ov prvak. On je švedskog borca nazvao arogantnim i rekao kako se u borbi vidjelo da ima tri puta više srce od njega.

Jon Jones je danas raspoložen za izjave. Nakon što je izjavio kako mu nije jasno odakle Glovera Teixeira onolika snaga koju posjeduje, sada je izjavio i pokoju o svoj potencijalnom idućem protivniku, Alexanderu Gustafssonu.

"Puno više sam respekta prema njemu imao prije nego što smo se borili, malo je previše arogantan za jednog poraženog borca", rekao je Jones. Nakon toga je rekao da se Gustafssona ponaša kao da je on prvak, dodavši:

"To mi je smiješno, budući da je izgubio potpuno čisto. Priznajem mu da je dobio prvu i treću rundu, ali moja pobjeda u toj borbi je neupitna. Ostavili smo srce u kavezu, no ja sam dokazao da imam tri puta više srca od njega."

Na kraju je Jones još dodao: "On bi trebao začepiti svoja usta i vratiti se treningu te zaslužiti novu šansu za napad na titulu". Bit će da Jones još uvijek nije prihvatio činjenicu da je Gustafsson proglašen idućim izazivačem.

Jon Jones svoju titulu prvaka, protiv Glovera Teixeire, brani za 11 dana na UFC 172 eventu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije