Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rijetki primjerak

Jedan od najbogatijih sportaša svijeta spiskao sav novac?! Prodaje i svoju 'bebu'

Mayweather
Foto: Simone Comi/Milestone Media/PIXSELL
1/8
29.03.2017.
u 11:40

Mayweather je u karijeri zaradio više do 500 milijuna dolara pa se mnogi pitaju je li moguće spiskati taj novac? Da, moguće je. Pitajte Mikea Tysona...

Može li Floyd Mayweather uopće ostati bez novca? Teško, ali ne i nemoguće. Već smo viđali bankrote slavnih boksača koji su u karijerama zaradili desetke i stotine milijuna dolara. Britanski The Sun pita se “Je li Floyd ostao bez ozbiljnog novca?”, prenosi Fightsite.

Razlog članka jest prodaja jednog od najskupljih automobila u TMT ergeli – Koenigseega CCXR Trevite. Slavni je boksač, naime, odlučio prodati svoj primjerak ovog super automobila koji je, usput rečeno, proizveden u tek dva identična primjerka. 

Mayweather ga je kupio 2015. godine za 4.8 milijuna dolara, a njegova Trevita je jedina homologizirana za vožnju u SAD-u. “Bugatti fighter”, kako zovu ovaj auto ima 1018 konjskih snaga, a do 100 km na sat ubrza za samo 2.9 sekundi.

Mayweather je u karijeri zaradio više do 500 milijuna dolara pa se mnogi pitaju je li moguće spiskati taj novac? Da, moguće je. Pitajte Mikea Tysona...

>> Floyd Mayweather u božićnom šopingu potrošio – 100 milijuna kuna!

>> Mayweather: Kad bude zaradila 300 mil. dolara za 36 minuta neka mi se javi

Komentara 3

Avatar toxic alien
toxic alien
13:37 29.03.2017.

Ako svaki put kad podjes kupiti kruh i mlijeko, navratis i u draguljarnicu i spiskas 200-300 tisuca dolara na svoje drage, onda je to i te kako moguce.

Avatar UHROAP
UHROAP
15:27 29.03.2017.

proradili bolesni apetiti.. hocu pilu koja postoji u samo dva primjerka.. ljudska pohlepa! dosta je on i donirao.. koliko sam mogao procitati. mozda covjek prodaje pa si kupuje rimca :) brine se i o okolisu :D

IL
ilijan
13:14 29.03.2017.

Baš je car!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije