Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Džudo

Ivana Šutalo osvojila brončanu medalju na Grand Prixu u Zagrebu

Ivana Šutalo
Foto: judo.hr
1/7
25.09.2016.
u 19:28

Nakon zlata Barbare Matić, broncu je u nedjelju osvojila Ivana Šutalo u kategoriji preko 78 kilograma

Hrvatske džudašice su osvojile dvije medalje na IJF Judo Grand Prix u Zagrebu, a nakon zlata Barbare Matić, broncu je u nedjelju osvojila Ivana Šutalo u kategoriji preko 78 kilograma. 

Šutalo je u borbi za broncu pobijedila Srpkinju Milicu Žabić. Do te borbe 21-godišnja Dubrovkinja je došla pobjedom nad Ivanom Maranić (wazari) i porazom od Litvanke Jablonskyte. Mlađa sestra Matić, Brigita (do 78 kg), imala je priliku ponoviti sestrin uspjeh plasmanom u finalu, ali je tu priliku izgubila u doslovno posljednjoj sekundi polufinalne borbe protiv europske viceprvakinje Nizozemke Guusje Steenhuis.

U toj borbi je Brigita ozlijedila prsni mišić, pa je Splićanka bez borbe predala dvoboj za broncu. 

Blizu borbe za broncu bio je i Ivan Čović (preko 100 kg), ali je četiri sekunde prije kraja borbe izgubio (ippon) od Francuza Ouchanija.

U repasažu je izgubila još jedna hrvatska predstavnica, Katarina Lucija Vuković, koja je na početku natjecanja u hrvatskom dvoboju pobijedila Tinu Radić, ali zatim izgubila od Larise Cerić (BIH) te Mađarice Szigetvari.

Poraze u prvim borbama su upisali i Ante Vladimir Batinić (preko 100 kg), Luka Miloš (do 100 kg), Denis Beljić, Marko Kumrić, Jere Živković Bokurina (sva trojica do 90 kg).

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije