Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Boks

Hrvoje Sep nakon 40 sekundi nokautirao Srbina Petrovića

Hrvoje Sep
Foto: Fightsite.hr
1/9
22.04.2017.
u 22:56

Hrvoje se može pripremati za svoju drugu prepreku u profesionalnoj boksačkoj karijeri. Budući da je ovo završilo ovako ekspresno, možda ona vrlo brzo dođe na red

Samo 40 sekundi trebalo je Hrvoju Sepu da nokautira Milana Petrovića iz Srbije na borilačkoj priredbi u Ljubljani i svoju profesionalnu boksačku karijeru započne impresivnim nokautom, piše Fightsite.

Zagrebački boksač rodom iz Vrbanje je od početka startao žestoko, što je uostalom njegov stil boksa. Petrović nije mogao pratiti tempo te je jako brzo u kutu, gdje se većinom brani bez pravog pokušaja kontre. Sep je kombinacijama tamo svog protivnika držao, sve dok nije našao prostor za jak udarac.

Bio je to desni kroše koji je srpskog debitanta bacio na koljena. Iako se činilo da Petkoviću samo treba malo pauze, on je ostao na koljenima tijekom cijelog brojanja, a na samom kraju je odmahnuo glavom, čime je dao znak da nije spreman nastaviti meč. Nažalost, nedostatak punih priprema je Petrovića koštao ovakvog poraza, a vjerojatno bi i Hrvoje Sep volio da mu je protivnik pružio bolji otpor.

Ovako je sve bilo riješeno vrlo brzo te se Hrvoje može pripremati za svoju drugu prepreku u profesionalnoj boksačkoj karijeri. Budući da je ovo završilo ovako ekspresno, možda ona vrlo brzo dođe na red.

>>Izgleda moćno: Pogledajte Joshuin trening uoči borbe protiv Klička

Komentara 5

MA
marjanko
23:09 22.04.2017.

loše je to srbijanac mora sljedeći puta past za 30 sec

DU
Deleted user
23:25 22.04.2017.

Dugo je izdrzao, treba to rijesit u 10 sekunda.

Avatar mojrodjo
mojrodjo
08:58 23.04.2017.

Bravo Hrvoje jos jedan je pao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije