Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HOLM DO NASLOVA

UFC prvakinja Ronde Rousey brutalno nokautirana!

Ronda Rousey
Foto: Youtube/Screenshot
15.11.2015.
u 08:47

Holm je nokautirala Rousey nakon 59 sekundi druge runde tako što ju je prvo uzdrmala ljevicom, potom pogodila "high kickom" i završila borbu na tlu.

Bivša svjetska boksačka prvakinja Holly Holm (10-0, 3-0 UFC) nanijela je prvi poraz Rondi Rousey (12-1, 6-1 UFC) u njenoj profesionalnoj karijeri i osvojila naslov UFC-ove prvakinje u bantamu!

Na iznenađenje svih tijekom UFC 193 borilačkog spektakla u Melbourneu, favorizirana i iznimno popularna Rousey nije imala nikakve šanse protiv američke sunarodnjakinje, izazivačice kojoj se nije davalo previše šansi za išta osim možda časnog poraza.

Holm je nokautirala Rousey nakon 59 sekundi druge runde tako što ju je prvo uzdrmala ljevicom, potom pogodila "high kickom" i završila borbu na tlu.

Time je 34-godišnjakinja postala prava svjetska senzacija i dala draž ovoj kategoriji jer potvrdilo se da nedodirljivih nema. Još će stručnjaci dodatno analizirati razloge poraza favorizirane Rousey, ali Holm treba uživati u pažnji koju sad dobiva jer odlično se pripremila i pokazala da to što je u boksu dominirala nije nikakva otegotna okolnost - šakama je dodala i udarce nogom. Time je ujedno prvakinju poslala i u bolnicu, a stanje je označeno kao poprilično ozbiljno pa su zato i izostale izjave za medije. S druge strane, raspoloženje i stanje u potpuno je drugačijem stanju.

- Sve na čemu smo radili toliko dugo isplatilo se, pokazala sam na čemu smo radili moj tim i ja. Nikad nisam provela toliko vremena na treninzima kao posljednjih mjeseci. Želim se zahvaliti onima koji su vjerovali u mene - rekla je vidno uzbuđena Holm po završetku borbe.

Rousey će sad svakako morati malo smanjiti svoje aktivnosti van sporta, a bilo ih je mnogo posljednjih godinu dana jer pojavljivala se na raznim događajima sa slavnim glumcima i glazbenicima, radila je video igrama, filmovima, imala sponzorske obaveze... Vrijeme je za treniranje jer uzvrat svi željno iščekuju.

>> Rousey obranila naslov za 34 sekunde, Correia nemoćna pred kanonadom udaraca

>> Nevjerojatnoj Rondi 13 sekundi dovoljno za obranu naslova

Komentara 24

KV
kvatrić
11:34 15.11.2015.

Eto, duh vremena u kojem živimo. Muško hoće biti žensko, žensko hoće biti muško... Ovakve "ženske" nakaze koje nekada ne bi bile moguće ni u cirkusu, danas su zvijezde. Uznapredovale društvene degenerativne promjene.

Avatar links
links
09:17 15.11.2015.

nakazan sport, pogotovo za žene, ali eto kakav svijet takav sport

VL
Vlado1111
10:20 15.11.2015.

Ovo je zvjerstvo. Fuj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije