Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slobodna borba

GSP: Meč sa Silvom u srednjoj kategoriji Diazova je pogreška!

Georges St-Pierre
PA/Pixsell
30.10.2014.
u 12:09

"Iskreno možda bih dao Diazu prednost da se bore u catchweightu. Ako je meč na 5 rundi, a Diaz je vrlo izdržljiv borac, onda ga je jako teško završiti"

Nick Diaz dugo je izbivao iz oktogona nezadovoljan plaćom, ali na kraju je ipak odlučio vratiti se nakon što mu je ponuđena borba protiv bivšeg prvaka u srednjoj kategoriji Andersona Silve.

Ljubitelji UFC-a s nestrpljenjem očekuju ovaj meč, a o toj je borbi progovorio i nekadašnji UFC-ov prvak Georges St-Pierre.

"Iskreno možda bih dao Diazu prednost da se bore u catchweightu. Ako je meč na 5 rundi, a Diaz je vrlo izdržljiv borac, onda ga je jako teško završiti. Vidio sam ga u velikim problemima, ali uvijek ga je bilo teško završiti.“, izjavio je GSP u posljednjem izdanju podcasta Chaela Sonnena "You're Welcome".

GSP misli da je Diaz, koji se borio u lakoj i velter kategoriji, prihvaćanjem borbe u srednjoj kategoriji napravio veliku pogrešku.

„Vjerujem da je Silva u početnom dijelu borbe u prednost, ali ako Diaz preživi početnu oluju onda može preokrenuti meč u kasnijim rundama. Vrlo je izdržljiv borac i donosi vam borbu. On donosi intenzitet koji nikad prije nisam vidio i razgovora s vama tijekom borbe. Osjećate se klaustrofobično jer vas neprestano gura naprijed i jako se teško boriti s takvim borcem, pogotovo u kasnijim rundama. Vrlo je pametan borac. Kad sam se borio s njim bilo je bitno da ne prihvatim njegov način borbe. Da sam ušao u tučnjavu s njim bila bi to njegova borba i vjerojatno bi on pobijedio.“, izjavio je GSP.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije