Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
povratak u ufc

Gonzaga je brutalno nokautirao Cro Copa: Priprema se revanš u Poljskoj?

Gonzaga
Foto: Screenshot/youtube.com
22.01.2015.
u 22:45

Mirko Filipović najavio je da bi se trebao boriti u travnju, a odmah su krenule pretpostavke gdje i protiv koga bi se ta borba trebala održati.

Po MMA kuloarima se priča kako bi povratnička borba Mirka Filipovića u UFC-u trebala biti protiv Gabriela Gonzage, a kao mjesto održavanja spominje se Poljska, piše Fightsite.

Filipović je najavio da bi se trebao boriti u travnju, a odmah su krenule pretpostavke gdje i protiv koga bi se ta borba trebala održati. Odmah nakon potpisa, Mirko je rekao da mu je UFC obećao ono što je tražio, a također se spominje kako je tražio dvije stvari. Borbe protiv Gabriela Gonzage i Antonia Rodriga Nogueire.

Whiteu je zanimljiva ideja da se Filipović bori protiv Nogueire na njegovom oproštajnom meču, krajem godine u Brazilu, a to vodi do zaključka kako bi se u travnju mogao boriti s Gonzagom, koji je u prosincu poražen od Matta Mitrionea te je trenutno unutar niza od dva poraza. Gonzaga je u njihovom prvom ogldeu brutalno nokautirao Filipovića high kickom.

Iako UFC-ov event u Poljskoj nije još službeno najavljen, pojavile su se informacije kako je Ian Blachowitz užem krugu ljudi obznanio da se u travnju bori protiv Jimia Manuwe na domaćem terenu. To bi značilo da će se UFC Fight Night 64, koji je najavljen za 11. travnja, održati u Poljskoj.

Naravno, još uvijek nije potvrđen niti sam event, pa tako niti ova borba, no sve su glasnija nagađanja kako je upravo to Filipovićev idući meč. Možda već unutar nekoliko dana saznamo koliko je bilo istine u tome.

>>Twitter je planuo, navijači iz cijelog svijeta ne žele Cro Copa u UFC-u!

Komentara 6

HA
Hancov
03:02 23.01.2015.

Mirko Filipovic je ponos Hrvatske kada pobjeduje I kada gubi!

A4
alfa 4c
06:14 23.01.2015.

Mirko je ponos svakog Hrvata!Sa tobom opet proživljavamo mladost!:-)Sretno ljudino!

BJ
bijeda-jad
01:14 23.01.2015.

A nismo ponosni i da ste vi na nasim portalima al eto tu ste pa i to ne komentarisemo i nismo bas ponosni !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije