Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kladio se na sebe

Fury: Bio sam na samo 65 posto, Kličku bi bilo bolje da razmisli želi li revanš

Tyson Fury
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
29.11.2015.
u 20:50

- Da trenira još 10 godina, ne može me pobijediti u uzvratu, tvrdi Fury.

Nema sumnje da je Tyson Fury bio uvjeren u svoju pobjedu nad velikim Ukrajincem Vladimirom Kličkom. Irac se naime s jednim bogatim rođakom kladio kako će srušiti legendarnog boksača koji nije znao za poraz od 2004. godine. Uložio je 200.000 funti (oko 280.000 eura), kao i rođak, te pospremio dobitak. U kladionici je primjerice mogao osvojiti peterostruko veći iznos.

A nakon osvajanja naslova teškaškog prvaka samopouzdanje mu je poraslo 'do neba'.

- Iskreno, nisam baš zadovoljan kako sam se borio protiv Klička. Vidjeli ste tek 65 posto onog što mogu. No, i to je bilo dovoljno za pobjedu nad dosadašnjim prvakom. Već u sljedećoj borbi ću vam pokazati da mogu mnogo bolje. Kličko je, jasno, pristao na revanš. Bio je pun adrenalina, no bolje mu je da odspava i razmisli o tome - kazao je Fury i dodao:

- Da trenira još 10 godina, ne može me pobijediti u uzvratu. I nije važno gdje ćemo se boriti. Volio bih se vratiti u Njemačku i ponovno mu se sučeliti u njegovu dvorištu. No, isto tako bilo bi sjajno kad bi uzvrat bio u mojem Manchesteru.

>>Tko je novi prvak Fury? Ime dobio po Tysonu, a prije vjenčanja spavao je u prikolici

>>Ovo su najveća iznenađenja u povijesti boksa

>>Nakon ovakvog meča, dođe mi da odem u profesionalce i prebijem Klička i Furyja zajedno!

Komentara 9

IV
ivomarjanovic28
21:28 29.11.2015.

u zivotu nisam gledao gori boks

IK
istina_kaže
21:41 29.11.2015.

Oba su boksala jako cudno to je istina ali ipak su to boksaci od 100 i nesto kila, a sto se tice klicka da je izgubio vjerojatno ce opet izgubit, on je boksac koji je navikao boksati sa nizima od sebe tako prvih pet rundi se objesi na protivnika i time ih umora te onda pocne boksati.......uglavom misli da je vrjeme klicka proslo

MA
marsovac
23:19 29.11.2015.

prilicno sam siguran da ce u revansu ostati lezati u ringu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije