Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTPUNO NEVJEROJATNO

Floyd Mayweather po prvi put u karijeri nokautiran, a evo tko je 'krivac'

'WORLD RIGHTS NO USA, FRANCE, AUSTRALIA.   Floyd Mayweather Jr. vs. Miguel Cotto Boxing in Las Vegas. 06/05/2012  BYLINE UPI/BIGPICTURESPHOTO.COM:   REF:938 (DB)  USAGE OF THIS IMAGE OR COPY WRITTEN T
Pixsell
26.03.2015.
u 15:13

Zab Judah mu je sparing partner i navodno je tijekom treninga nezgodno udario prvaka

Floyd Mayweather Jr. i Manny Pacquiao pripremaju se za međusobni meč koji ih očekuje 2. svibnja u Las Vegasu, a iz Mayweatherovog kampa stigla je vijest koja govori da je tijekom sparinga bio nokautiran, piše FightSite. Prenijela ju je neimenovana osoba u Mayweatherovim pripremama.

Bivši prvak Zab Judah s kojim je "Money" boksao 2006. i pobijedio ga jednoglasnom odlukom sudaca, sad mu je sparing partner i to zbog kvaliteta koje ima. No čini se da su one možda i predobre.

Mayweather ga je izabrao kao sparing partnera jer je brz i ima kontra gard. Pacquiao je puno brži od Judaha i mogao bi stvarati probleme dosad neporaženom Mayweatheru kojem se ovakva stvar još nije dogodila tijekom priprema. Zato treba paziti jer Judah je pogodio Mayweathera u tijelo te je ovaj završio na podu i to na više od deset sekundi. Stvarao mu je dosta problema i tijekom meča 2006.

- Nije neuobičajeno da boksač dobije težak udarac tijekom sparinga i završi na podu. No, Floyd je dobro reagirao. Kad se digao nastavio je sparing do kraja - rekao je taj famozni neimenovani izvor.

>> Roy Jones Jr.: Mayweather će morati izbaciti Pacquiaoa iz ringa, ako želi pobjedu!

Komentara 2

DU
Deleted user
16:08 26.03.2015.

Zanimljivo je da je i Tyson prije meča u kojem je prvi puta bio nokautiran najprije doživio nokaut u sparingu na treningu.

ZG
zg223
03:33 28.03.2015.

ovo ima veze sa kladionama...ipak je sve u lovi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije