Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEISPUNJENA OČEKIVANJA

Nisu samo Mayweather i Pacquiao ostali dužni, evo još razočaranja

Boks
Foto: Reuters
04.05.2015.
u 08:44

Sigurno se svi malo naježe od muke kad se sjete sigurno najgoreg finala ovog stoljeća, a možda i najgoreg u povijesti - između Milana i Juventusa 2003. godine

Meč Floyda Mayweathera i Mannyja Pacquiaoa bio je veliko razočaranje za sportske obožavatelje jer očekivali su više, a dobili su taktički savršenu borbu, u kojoj nije bilo ljepote, piše Goal. Baš kao nekad u talijanskom nogometu, dok je žario i palio. Ili danas u nogometu Josea Mourinha, koji poput Talijana krajem 20. i početkom 21. stoljeća ima velike znalce u momčadi, ali ih tjera da igraju poput braniča.

Sigurno se svi malo naježe od muke kad se sjete sigurno najgoreg finala ovog stoljeća, a možda i najgoreg u povijesti - između Milana i Juventusa 2003. godine. Momčadi nisu uspjele zasjati u utakmici na Old Traffordu. Iako su se na terenu nalazili Andriy Shevchenko, Filippo Inzaghi, Alessandro Del Piero i David Trezeguet nakon 120 minuta nije bilo pogodaka, a Milan je slavio nakon jedanaesteraca 3:2.

Nije ugodno oku bilo ni finale engleskog FA kupa 2007. godine između Manchester Uniteda i Chelseaja na Wembleyu. Momčadi su se radije posvetile obrani nego napadima. Pogodak Didiera Drogbe u produžecima jedini je bitniji događaj, ali i odlučujući faktor.

A što je još navijače razočaralo poput meča Floyd Mayweather - Manny Pacquiao pogledajte na Goal.com.

>> Pogledajte neke od najboljih udaraca iz meča Mayweathera i Pacquiaoa

Komentara 7

DU
Deleted user
08:57 04.05.2015.

Gdje ste objavili vijest da je Kristijan Đurasek ukupni pobjednik Tour of Turkey, koja je jučer završila nakon 8 etapa ???? Za Večernjakove sportske novinare koji pojma nemaju, radi se o biciklizmu!

VD
Vojo Dodevski
11:27 04.05.2015.

Javio se i Vanja. On je kao struchan za fudbal, osobito kada treba pljuvati po Dinamu, Mamicu i HNS. Ali, evo, on je i struchnjak za boks. Pa onda, tako dvojako struchan, nalupa po tastaturi "tekst", za koji ce dobitii placu (ili honorar). A laze, vece razocarenje je bilo kada je Donje Dupeni igralo remi sa Svinjishte (dva se4oska kluba u 3 ligi Makedonije), a Dupeni je na penale proshao dalje.I jedno pitanjue: jeli vam glavni urednik pobjegao u "Jutarnji" zbog toga shto nije mogao oterati iz lista ovakva shkrabala kakav vam je Vanja?

DU
Deleted user
11:36 04.05.2015.

Bio je to dobar meč! Ničeg mu nije nedostajalo. Istina je da ta dva borca nemaju trenutno dostojnih protivnika. Ishod meča po meni trebao je biti neriješen ili su barem sudačka bodovanja trebala ukazivati na izjednačenost, a nisu, a to onda upućuje na sudačku sklonost Amerikancu. To nije ni čudo jer su sva tri Amerikanci, a to nam kazuje da ćemo u skoroj budućnosti opet gledati ovaj meč.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije