Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Verbalni rat

Floyd Mayweather: Conor McGregor je smiješan!

Floyd Mayweather
Reuters (Ilustracija)
21.04.2015.
u 21:56

Conor je uistinu majstor "trash talka", a samim time što je uspio uvući u priču svjetsku boksačku zvijezdu je napravio odličan posao za sebe.

Verbalni obračun između Floyda Mayweathera jr-a i Conora McGregora je dobio nastavak. Podsjećamo, prošlog tjedna je UFC-ov izazivač iz Irske izjavio kako bi boksačkog šampiona završio za nekoliko sekundi u MMA meču, piše Fight Site.

U nedjelju se oglasio i Mayweather koji je McGregoru vratio istom mjerom te mu se samo nasmijao. Doduše, izjava nije došla od samog Mayweathera, nego od izvora bliskog boksaču - kako tvrdi portal TMZ.

"Floyda boli briga za Conora McGregora. UFC-ovac je smiješan. Pokušava dići svoj status preko Floyda i zaraditi malo jeftinog publiciteta", izjavio je izvor blizak Mayweatheru i dodao:

"Floyd se nasmijao samo kada je čuo što ovaj priča. Ne shvaća ga ozbiljno, jer ovaj samo pokušava nešto na njemu zaraditi."

Conor je uistinu majstor "trash talka", a samim time što je uspio uvući u priču svjetsku boksačku zvijezdu je napravio odličan posao za sebe.

>>Posljednji boksač koji je svladao Mayweathera danas je nezaposleni siromah u Bugarskoj

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije