Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKA MUKA

Filip Pejić do nedjelje mora skinuti tri kilograma

Filip Pejić
Slavko Midžor/Pixsell
08.04.2016.
u 10:00

'Hvala menadžeru Zovku što se izborio da ostanem kod kuće. Ondje se najbolje odmaram, a i lakše skidam kilograme. Mučim se, jedva govorim, no uspjet ću.'

Među 12 boraca koji su jučer izašli pred novinare bila su i dvojica Hrvata – Filip Pejić (61 kg) i Igor Pokrajac (93 kg). Nijedan još nema traženu težinu i s time vode bitku, no blizu su. I dok se Pokrajac preselio u službeni hotel (Sheraton), Pejić se ne miče iz svoje Dubrave.

– Hvala menadžeru Zovku što se izborio da ostanem kod kuće. Ondje se najbolje odmaram, a i lakše skidam kilograme. Mučim se, jedva govorim, no uspjet ću. Do subote moram skinuti još tri kilograma.

Kako se obojica bore s Poljacima, bili su meta poljskih novinara. Onaj koji je ispitivao Pokrajca rekao mu je da je njegov suparnik Blachowicz angažirao Hrvata Gorana Reljića ne bi li otkrio njegove slabosti. Blachowicz je izjavio da su izgledi 90:10 % u njegovu korist. – Zabavan je, sreo sam ga u hotelu, namirisao se i rekao da je to učinio zbog mene – rekao je Igor.

>> Filip Pejić: Djevojka je 'nabrijanija' od mene, od njene vike trenera i ne čujem

Ključne riječi

Komentara 3

CH
chupakabra
10:57 08.04.2016.

nek javi kak se to radi da i mi smrtnici možemo :-)

SM
siki_miki
12:35 08.04.2016.

Lupat vrecu cijelo vrijeme i ne jest nista. A par sati prije mjerenja uzme jaki diuretik i izbaci jos kilu-dvije vode.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije