Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BOKS

Filip Hrgović će u Berlinu glumiti Klička

Filip Hrgović i Hrvoje Sep
Daniel Kasap/Pixsell
30.10.2014.
u 00:30

Hrgović i Sep otputovali u Njemačku na sparinge sa svjetskim prvacima

Najbolji hrvatski teškaš Filip Hrgović sljedećih će 10 dana glumiti Vladimira Klička. Naime, Hrgović će od četvrtka 30. listopada sparirati sa Kličkovim suparnikom Kubratom Pulevom, za meč za svjetski naslov koji će se održati 15. studenog u hamburškoj dvorani O2 (za WBA, IBF i WBO pojas).

Da pomogne u pripremama za borbu za svjetski naslov pozvan je i Hrgovićev klupski kolega iz Leonarda Hrvoje Sep. Ovaj će poluteškaš sparirati sa Jurgenom Brahmerom, pred kojim je također borba za svjtski naslov i to protiv Poljaka Pawela Hlazewskog. No, ta će se borba održati 6. prosinca u Oldenburgu.

- Pred nama je predolimpijska godina u kojoj ćemo imati nekoliko prilika izboriti nastup na Olimpijskim igrama 2016. godine. Ovakvi sparinzi za nas će biti zlata vrijedni jer u sljedećih 12 mjeseci čeka nas peta sezona Svjetske lige (WSB), Europsko i Svjetsko prvenstvo te premijerno izdanje Europskih igara - ističe Sep.

Obojica leonardovaca već su u kolovozu trebala sparirati s istim protivnicima, no tada se Vladimir Kličko ozlijedio pa je njegov meč s Pulevom bio odgođen.

- Sparinzi s vrhunskim profesionalcima uvijek su uzbudljivi, a meni su lanjska iskustva s Davidom Hayeom i Deontayjem Wilderom bila dragocjena. Samo se nadam da se ovaj put nitko neće ozlijediti - kazao je Hrgović aludirajući na slučaj iz rujna 2013. kada je na sparingu razbio arkadu Davidu Hayeu zbog čega je ovaj morao odgoditi meč s Tysonom Furyjem.

- Uopće ne sumnjam da će Hrvoje i Filip biti ravnopravni slavnim profesionalcima - ustvrdio je Hrgovićev i Sepov trener Leonard Pijetraj.

>>Hrgović nokautirao još jednog Kubanca, Sep izgubio od svjetskog prvaka

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije