Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Borilački spektakl

FFC u Ljubljani nudi poslasticu: Debi Hrvoja Sepa u profesionalnom ringu!

FFC 29
Foto: FFC 29
1/2
19.04.2017.
u 07:51

Drugi put u povijesti FFC-a, nakon FFC-a 16 u Beču, promocija će ugostiti jedan profesionalni boksački meč.

FFC 29 u Ljubljani, koji se održava 22. travnja u velikoj dvorani Tivoli, gledateljima će ponuditi dodatan motiv da uživo pogledaju ovaj borilački spektakl. Osim standardnog dvostrukog programa, MMA i kick boxing priredbe u istoj večeri, ovaj event donosi i jedno veliko boksačko uzbuđenje! Drugi put u povijesti FFC-a, nakon FFC-a 16 u Beču, promocija će ugostiti jedan profesionalni boksački meč.

Dvostruki osvajač brončane medalje na Europskom prvenstvu i hrvatski olimpijac, Hrvoje Sep, upravo će u Ljubljani, na FFC-u 29, odraditi dugo iščekivani debi u profesionalnom ringu. Protivnik će mu biti srpski profesionalac Siniša Kondić, a meč će se održati u poluteškoj kategoriji do 79 kilograma.

Sep je odmah nakon Olimpijskih igara u Rio de Janeiru 2016. godine, najavio prelazak u profesionalce, a javnost je vrlo nestrpljivo iščekivala gdje i kada će hrvatski boksač debitirati. Sjajna amaterska karijera, okrunjena s dvije medalje na europskim prvenstvima i impresivne sezone odrađene u poluprofesionalnoj boksačkoj WSB ligi Sepa su učinili ponajboljim hrvatskim amaterom kojem stručnjaci predviđaju blistavu profesionalnu karijeru.

Kondić je, s druge strane, vrlo uspješno kombinirao amaterske karijere u boksu i kick boxingu, a profesionalnu boksačku karijeru je započeo 2014. godine. Do svih pobjeda je za sada stigao prekidom.

Ovaj profesionalni boksački dvoboj dogovoren na šest rundi će se održati između dva programa. MMA dio FFC-a 29 započinje u 20 sati, a kick boxing dio je zakazan za 22 sata.

>>'Vratio sam se kao kompletniji i atraktivniji borac, nakon ove borbe želim po pojas prvaka'

Komentara 1

PI
pinkec
06:30 23.04.2017.

U 40 sekundi!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije