Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrpa komentara

Evo kako je hrvatska predsjednica oduševila Amerikance: 'Selim u Hrvatsku'

10.08.2015. Split- Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarovic u ratnoj luka Lora. Photo: Boris Scitar/Vecernji list
Foto: Boris Ščitar/Večernji list
1/8
05.11.2016.
u 12:38

Amerikanci su na Facebooku ostavili puno komentara, oduševljeni su Kolindom Grabar kitarović

Stipe Miočić, američki borac hrvatskih korijena i UFC prvak, boravio je proteklih dana u Hrvatskoj i tako drugi put posjetio domovinu svojih predaka. Najjači borac na svijetu bio je oduševljen posjetom Hrvatskoj pa je na kraju ustvrdio da mu je dva dana bilo premalo te najavio da će se u skorijoj budućnosti vratiti.

Stipe je ponovno posjetio Cro Copa i s njim trenirao, a svratio je i do hrvatske predsjednice Kolinde Grabar Kitarović, koja inače prati njegove uspjehe pa mu je tako čestitala kada je postao prvak. 

"Sa Stipom Miočićem, najboljim MMA borcem i velikim domoljubom", napisala je na Facebooku hrvatska predsjednica uz fotografiju s Miočićem, a tu je fotografiju objavio i Miočić na svom profilu.

"Ne možeš svaki dan imati tu čast da upoznaš predsjednika neke države. A ja sam imao apsolutnu čast danas upoznati hrvatsku predsjednicu. I mogu reći kako je jedna izuzetno draga osoba, jedna od najljubaznijih osoba s kojima sam ikad razgovarao”, napisao je Stipe, a ispod objave dobio je niz komentara.

Osim što je komentiralo puno ljudi iz Hrvatske, komentirali su i Amerikanci koji su oduševljeni Kolindom Grabar Kitarović, posebno njezinim izgledom.

"Predsjednica odlično izgleda, selim u Hrvatsku", napisao je jedan komentator, a drugi dodao: "Zaista je prekrasna.

U nastavku pogledajte oduševljene komentare!

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentara 71

GA
gafe
13:18 05.11.2016.

Sad ste se nasli nju kritizirati a kad je Mesic se isao klanjat mudzahedinima u Sarajevu i kad je Yusipovic neke isprike u Sarajevu radio onda ste sutjeli. Mesic u deset godina mandata nije niti jedan put bio u jednom gradu u BiH gdje su Hrvati vecina. Sta ste onda sutjeli?

PA
Paket
13:39 05.11.2016.

Naša predsjednica baš je zgodna žena i tu nema ničeg lošeg.

Avatar TAJSAM
TAJSAM
13:20 05.11.2016.

Sve smeće na našu Predsjednicu od onih koji mrze sve Hrvatsko i članovi su raznih udruga koje su i doprinijele takvo stanje. Razne udruge kao documenta, gong, forum 112, razni Pusići, Josipovići, Mesići i dr.... to su u stvari ljudii koji su danas donijeli stanje u Bosni i Hercegovini prema Hrvatskoj. Toliko zla i mnržnje koja dobrim dijelo dolazi od onih što i danas daju glasove za partiju a mrze sve Hrvatsko, pa tako i Hrvate u Bosni i Hercegovini. Žalostan sam zbog takvih koji nmisle da su u pravu kad mrze sve Hrvatsko. Pozdrav dobrim ljudima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije