Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ESPY CEREMONIJA

Pogledajte kako najjača žena svijeta provocira Floyda Mayweathera

Ronda Rousey
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
16.07.2015.
u 09:57

- Neka i on jednom vidi kako je kad ga svlada žena - rekla je Rousey, aludirajući na broje optužbe protiv Mayweathera za obiteljsko nasilje

Ronda Rousey nije samo nedodirljiva u bantam kategoriji borilačke organizacije UFC već je takva i na jeziku, kaže što misli i neki ju zbog toga vole, neki mrze. Među onim drugima je nakon njenog posljednjeg govora vjerojatno Floyd Mayweather Jr.

Naime, tijekom prestižne dodjele ESPY nagrada za izvrsnost u sportu, Rounda Rousey je "dodirnula" prvaka boksačke velter kategorije, dosad neporaženog u profesionalnoj karijeri. Oboje su bili nominirani za borce godine i nagrada za uspjehe pripala je njoj, što je iskoristila za provokaciju.

- Neka i on jednom vidi kako je kad ga svlada žena - rekla je Rousey, aludirajući na broje optužbe kontra Mayweathera za obiteljsko nasilje.

Odjeknulo je to društvenim mrežama, ali boksač se još nije oglasio, iako se voli obračunavati sa svima koji ga se usude kritizirati ili prozivati za bilo što.

A možda se niti neće oglasiti ovaj put, nego će se ponovno fotografirati uza sve bogatstvo koje ima i time hvaliti te dati do znanja da mu ništa nije bitno dok živi na visokoj nozi.

>> Majka njihovo troje djece tuži Floyda za 20 milijuna dolara

Komentara 1

TS
takuma satto
13:02 02.08.2015.

ronda je najzgodnija cura od svih cura u UFC-u.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije