Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ah, kakva borba

Dvoboj na roštilju: Stipe Miočić i Junior dos Santos odmjerili snage u specijalitetima sa žara

Stipe Miočić
Foto: Screenshot/You Tube
1/7
24.03.2017.
u 10:04

Stipe i Junior tako su prije borbe u oktogonu, imali dvoboj na roštilju u glavnom gradu Teksasa, a zatim su uoči NBA utakmice Dallas Mavericksa, performansom zabavili tribine American Airlines Centra

Stipe Miočić i Junior dos Santos ponovno će odmjeriti snagu u glavnoj borbi UFC 211 priredbe 13. svibnja u Dallasu. Kako bi što promovirali svoj revanš, UFC-ovi teškaši su cijeli dan proveli u zanimljivom zajedničkom druženju.

Stipe i Junior tako su prije borbe u oktogonu, imali dvoboj na roštilju u glavnom gradu Teksasa, a zatim su uoči NBA utakmice Dallas Mavericksa, performansom zabavili tribine American Airlines Centra, piše Fightsite.

 

When the #UFC211 main event meets @DwightPowell & the @DallasMavs, it's straight 🔥🔥🔥

A post shared by ufc (@ufc) on

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije