Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIVŠI UFC PRVAK

Dos Santos sletio u Zagreb: Mislio sam da će biti hladno, ali je vrlo ugodno!

Junior Dos Santos
Printscreen Facebook
09.02.2016.
u 15:53

- Ovo je prvi dojam o Zagrebu. Očekivao sam vrlo hladno vrijeme, no zapravo je vrlo ugodno. Sviđa mi se! - prve su Dos Santosove

Nekoć UFC prvak, a danas šestoplasirani teškaš svijeta, Junior Dos Santos je u utorak stigao u Zagreb. Nenajavljen od strane press službe UFC-a, Cigano je očito stigao u hrvatsku metropolu radi press konferencije koja će se održati u četvrtak 11. veljače u Areni Zagreb.

- Stigao sam u Zagreb u Hrvatsku gdje ću odraditi svoju sljedeću borbu 10. travnja protiv Bena Rothwella. Prvi put će se jedan UFC event održati u ovom dijelu svijeta. Upravo sam izvan malog, no vrlo užurbanog aerodroma u Zagrebu. Ovo je prvi dojam o Zagrebu. Očekivao sam vrlo hladno vrijeme, no zapravo je vrlo ugodno. Sviđa mi se! - prve su Dos Santosove riječi nakon što je sigurno sletio na Pleso, prenosi Fightsite.

Bivši UFC prvak je snimio kratki video za svoje fanove odmah po izlasku iz zgrade aerodroma. Iako nije najavljen na press konferenciji u četvrtak, za očekivati je da će pred pripadnike sedme sile izaći i ovaj sjajni borac. Na “presici” su najavljeni Igor Pokrajac i jedan od čelnica UFC-a James Elliot.

>> Junior Dos Santos i Ben Rothwell na UFC spektaklu u Zagrebu?

Komentara 2

SE
Sejo
17:47 09.02.2016.

Izgleda da buduci sampioni prvo dodju u Zagreb,kao sto je to uradio Patricio Werdum,prije nego sto je tukao Fedorai i Velasquesa

SE
Sejo
12:03 10.02.2016.

kad vidis ovu fotku rekao bi da je Dos santos neki kancelarijski tip streber a on je u stvari zvijer

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije