Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BORILAČKI SPEKTAKL

Dogovorena borba Dos Santosa i Overeema!

Alistair Overeem
Foto: DPA/Pixsell
26.08.2015.
u 11:25

Ova su se dvojica boraca već dva puta trebala boriti, ali oba su meča bila otkazana. Prvi je dvoboj otkazan nakon što je Overeem pao na doping-testu, a drugi se put ozlijedio

Iz UFC-a je stigla i službena potvrda onog o čemu se u posljednje vrijeme često govorilo. Dogovoren je meč između Juniora dos Santosa i Alistaira Overeema, piše Fightsite.

Overeem i JDS borit će se u sunaslovnoj borbi na UFC on FOX 17 koji će se održati 19. prosinca. Ova su se dvojica boraca već dva puta trebala boriti, ali oba su meča bila otkazana. Prvi je dvoboj otkazan nakon što je Overeem pao na doping-testu, a drugi se put ozlijedio.

Overeem (39-14 1NC) je u posljednja dva meča bio uspješniji od Stefana Struvea nokautom u prvoj rundi te Roya Nelsona jednoglasnom odlukom sudaca. Junior dos Santos (17-3) je u posljednjoj borbi nakon pet rundi jednoglasnom odlukom sudaca slavio protiv Stipe Miočića. Nakon toga je otišao na operaciju koljena i nosa te će se nakon godinu dana ponovo vratiti u oktogon.

UFC on FOX 17 predvode u borbi za naslov prvaka u lakoj kategoriji Rafael dos Anjos i Donald Cerrone.

UFC on FOX 17

Rafael dos Anjos (c) vs. Donald Cerrone
Junior dos Santos vs. Alistair Overeem   
Michael Johnson vs. Nate Diaz   
C.B. Dollaway vs. Nate Marquardt   
Josh Samman vs. Tamdan McCrory

>> Na današnji dan prije 15 godina K-1 je izgubio jednog od najvećih boraca

Komentara 1

SA
Sarmoman12
14:59 27.08.2015.

overeem nije zasluzio ovu borbu ali se ljudima gadi pa bi to trebalo povecati gledanost. Nadam se da ce ga Santos osramotiti i prebit kao macku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije