Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UFC PRIREDBA

Dogovorena borba dviju najljepših borkinja svijeta: Bivši model protiv sudionice Plesa sa zvijezdama

borkinje
Instagram
13.10.2016.
u 20:39

22-godišnja VanZant i osam godina starija Michelle Waterson ipak nisu samo lijepa lica.

Dogovorena je borba Paige VanZant i Michelle Waterson, a održat će se na UFC on FOX 22 eventu u Sacramentu. Tako je UFC upario po mnogima dvije najljepše MMA borkinje svijeta i nema sumnje kako će upravo na taj način reklamirati ovu borbu, piše Fightsite.

22-godišnja VanZant i osam godina starija Michelle Waterson ipak nisu samo lijepa lica. Iako je VanZant veliki broj fanova stekla upravo zbog svog izgleda i svog sudjelovanja u showu Ples sa zvijezdama, ona je u svojim UFC nastupima dokazala kako je ozbiljna borkinja koja će u budućnosti konkurirati za najveće domete u slobodnoj borbi. Trenutni pro skor joj je 7-2, a u UFC-u ima četiri pobjede i poraz. Ipak, upravo taj poraz joj je donio najviše onih borilačkih fanova, zbog velike srčanosti i upornosti u borbi protiv Rose Namajunas.

Što tek reći na Michelle “Karate Hottie” Waterson. Ova djevojka koja se prvobitno proslavila kao model, je svoj do sada najveći uspjeh postigla u Invicti, gdje je bila prvakinja atom kategorije. U UFC je pristigla prošlo ljeto, kad je debitirala pobjedom nad Angelom Maganom. Osim što ima izvanredan stand up, još je opasnija na podu te je taktički potkovana borkinja. Uostalom, dugogodišnja je članica Jackson-Winkeljohn tima, a u 11 od svojih 13 pobjeda je slavila prekidom.

Ovo je drugi za sada potvrđeni duel za ovaj event, koji se 17. prosinca održava u Sacramentu. Tako će VanZant ovdje nastupati na domaćem terenu, budući da trenira u Teamu Alpha Male, koji se nalazi upravo u tom gradu unutar savezne države Kalifornije.

>> 'Riskirao sam život protiv Cro Copa, a onda uslijedi takva sramota'

 

So the cats outta the bag 😄😄😄😄 So excited for this fight! #ufcfightnight MAIN EVENT BABY!

Fotografiju objavljuje Michelle Waterson (@karatehottiemma)

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije