Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pogledajte kako

Dobio batina od Cro Copa pa se vrhunski našalio i postao svjetski hit!

Mirko Filipović, Pavel Zhuravlev
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/11
09.01.2017.
u 08:32

Cro Cop nedavno je osvojio Rizinov Grand Prix, a nakon toga se umirovio

Mirko Filipović na Staru godinu s dvije je fenomenalne predstave osvojio Rizinov Grand Prix. Prvo je pobijedio Baruta, a nekoliko sati poslije Amira Aliakbarija. 

U samom finalu Cro Cop je pošteno istukao iranskog prvaka i osvojio naslov, a nakon što se vratio u Hrvatsku, objavio je da je to kraj njegove karijere jer se više ne može nositi s takvim naporima, njegovo tijelo više ne sluša kao nekada.

Nekoliko dana poslije Iranac je tu situaciju iskoristio te se dobro našalio. Iako su poneki pomislili da je lud, ipak je puno više onih koji su shvatili njegov smisao za humor. 

"Nisam pobijedio Cro Copa u finalu, ali sam ga umirovio", napisao je Aliakbari, a njegovu šaljivu objavu prenijeli su brojni svjetski mediji.

Ta njegova šala u rangu je one poznatog tenisača Vitasa Gerulaitisa. On je, naime, 16 puta zaredom izgubio od Jimmyja Connorsa, a kad ga je napokon uspio pobijediti, slavodobitno je na konferenciji uskliknuo:

– Nitko, zapamtite, nitko ne može pobijediti Vitasa Gerulaitisa 17 puta zaredom.

Komentara 7

DU
Deleted user
09:18 09.01.2017.

Dobar štos

CA
campa
09:41 09.01.2017.

Dobra šala.

SE
sestrićna
10:44 09.01.2017.

dok nije pristupio sdp.u ovi mediji su pljuvali mirka svaki dan..sad kad ga licemjeri hvale meni više nije zanimljiv..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije