Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRZINA, TEHNIKA...

Pogledajte ovaj sjajan potez koji je oduševio borilački svijet!

Borci
Foto: Printscreen Youtube
31.08.2015.
u 18:33

Davi Ramos impresionirao je već u polufinalu, kad je prekidom slavio protiv neporaženog UFC-ovca Gilberta Burnsa, no ovo što je napravio Lucasu Lepriju bilo je nevjerojatno

Najbolji potez cijelog ADCC-a (najjačeg svjetskog natjecanja u grapplingu) u Sao Paulu sigurno je djelo Davija Ramosa, i to iz finalne borbe u kategoriji do 77 kilograma.

Bellatorov MMa borac slavio je nevjerojatnim armbarom, koji je podigao cijelu BJJ zajednicu na noge, piše Fightsite.

Davi Ramos impresionirao je već u polufinalu, kad je prekidom slavio protiv neporaženog UFC-ovca Gilberta Burnsa, no ovo što je napravio Lucasu Lepriju bilo je nevjerojatno.

Brzine, tehnika te prije svega samo ideja, koja je dovela do ovog armbara. Fantastično i veličanstveno te sve čestitke novom ADC prvaku do 77 kilograma.

Pogledajte što je Davi Ramos uspio izvesti te oduševiti cijeli borilački svijet.

>> Legendarni Ernesto Hoost postao ambasador splitske Kuće slave borilačkih sportova

>> Pogledajte kako izgleda trening prekrasne Miss sporta Hrvatske

 

Lepri vs Davi Ramos final

Posted by The BJJ Hour on Sunday, 30 August 2015

Komentara 4

Avatar Ironman0105
Ironman0105
00:54 01.09.2015.

mi velimo poluga, dakle pobijedio jj polugom, ni u kom slucaju "armbarom"...A potez je prosjecan, puno boljih se moze vidjeti sa svjetskim prvenstvima u hrvanju...

DI
didazeljko
08:50 01.09.2015.

Zašto Večernji list ne izlazi i na engleskom jeziku?Na taj bi način vrli znalci engleskog jezika došli na svoje,pokazali bi kako dobro vladaju njime a ja nebih blejio,ko tele u šarena vrata nerazumjevajući ovaj tekst,jer nebih te novine niti čitao.I vrlo sam blizu tomu,da se s takovim novinama zauvjek pozdravim.

KT
KTM
20:04 31.08.2015.

A,karusel?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije