Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uoči meča

Cro Copu u hotelu izvadili šavove!

Cro Cop
Foto: Screenshot
22.08.2014.
u 14:18

Na kratkom videu Cro Copu u hotelskoj sobi uz neizostavne šale vade šavove na nosu

Osim što mu je glavni boksački trener, proslavljeni boksač Stipe Drviš, je i "Cro Copov snimatelj" na putovanjima uoči Filipovićevih mečeva. Drviš je u nekoliko navrata objavljivao video priloge na svom Facebook profilu pod nazivom "U krevetu s Cro Copom" koji su izazvali dosta zanimanja Mirkovih fanova.

Od kada su stigli u Japan početkom ovog tjedna, Drviš je već snimio dva video uratka koja smo objavili na Fight Siteu, a noćas je uslijedio i treći - posebno zanimljiv. Na kratkom videu Cro Copu u hotelskoj sobi uz neizostavne šale vade šavove na nosu. "Operativni zahvat" je izveo hrvatski dvojac koji će biti posebni Cro Copovi gosti na sutrašnjem meču.

>>Cro Cop: U odličnoj sam formi i vrlo motiviran

Kako je prošla "operacija" pogledajte u kratkom videu:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije