Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Baruto

Cro Copov sljedeći suparnik: Estonski div sa 180 kg kojem je sponzor hrvatska tvornica tune

Baruto
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
29.12.2016.
u 14:07

Estonski div skrenuo je pažnju crveno-bijelim "kvadratićima" na sportskim hlačicama, a to je logo Kali Tuna. Lijepa reklama za hrvatsku firmu u tunom zaluđenom Japanu

Kaito Hoovelson poznatiji kao Baruto bit će Cro Copov suparnik u polufinalu Rizinova Grand Prixa. Estonac ima 180 kilograma što djeluje zastrašujuće bilo kojem suparniku.

Baruto je bez većih problema jednoglasnom odlukom sudaca pobijedio ljubimca domaće publike Tsuyoshija Kohsaku, Japanac s 80 kilograma nije imao nikakve šanse.

Estonca u polufinalu na Staru godinu čeka naš Mirko Filipović. Hrvatski je borac na veličanstven način nokautom nadjačao King Moa.

No estonski div je skrenuo pažnju crveno-bijelim "kvadratićima" na sportskim hlačicama, a to je logo Kali Tuna. Lijepa reklama za hrvatsku firmu u tunom zaluđenom Japanu.

Baruto se godinama borio u Japanu prije nego je odlučio ući u MMA. Govori japanski, a tek je drugi estonski sumoborac u povijesti koji se borio u Japanu.

>>Poznati komentator pobrkao lončiće: desetogodišnju djevojčicu nazvao njegovom djevojkom

Komentara 2

AN
Andreeejjj
20:37 29.12.2016.

Sve su to 3 liga borci, nažalost. da bi došli neki bar malo jaći i bolje rangirani, našem Mirku nebi bilo nimalo lako! Znamo kako je prošao u UFC-u...

LU
ludivarazdinec
08:47 30.12.2016.

nije hr.firma jer su ju kupuli japanci....daj vise pisite tocne info. ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije