Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sutra je borba

Cro Cop: U odličnoj sam formi i vrlo motiviran

'10.03.2012., Arena Zagreb, Zagreb - Borilacki spektakl Cro Cop Final Fight. Mirko Filipovic vs Ray Sefo. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL'
Sanjin Strukic/Pixsell
22.08.2014.
u 08:22

Dvoboj Mirka i Ishiija se očekuje oko 13 sati u subotu 23. kolovoza. Bit će to treći dvoboj za Cro Copa po MMA pravilima od odlaska iz UFC-a i prilika da stigne do druge pobjede

Samo jedan dan dijeli Mirka Filipovića od novog nastupa u Zemlji izlazećeg sunca. Protivnik na INOKI Genome (IGF) turniru u Tokiju će mu biti iskusni japanski judoka Satoshi Ishii uz izravan prijenos na Fight Channelu ove subote 23. kolovoza.

U intervjuu za japanske medije, Cro Cop je kratko najavio dvoboj rekavši kako je sretan jer se vraća u svoj drugi rodni grad. Upitan o umoru i prilagodbi zbog dugog puta, Filipović je rekao da se osjeća sjajno...

"Japan je moja druga domovina, a Tokio moj drugi grad. Jako sam sretan jer sam se vratio na ovo mjesto", izjavio je Filipović koji se posljednji put u Japanu borio također na INOKI priredbi. Prije godinu i devet mjeseci je svladao Shinichija Suzukawu polugom na ruku.

"U odličnoj sam formi i odlično spreman. Nisam pretjerano umoran od puta i vrlo sam motiviran doći do ove pobjede, a osvajanje pojasa je dodatna motivacija. Ishii je respektabilan protivnik i bivši zlatni olimpijac i moram biti oprezan", zaključio je Filipović.

Dvoboj Mirka i Ishiija se očekuje oko 13 sati u subotu 23. kolovoza. Bit će to treći dvoboj za Cro Copa po MMA pravilima od odlaska iz UFC-a i prilika da stigne do druge pobjede.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije