Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAVRŠIT ĆE NOKAUTOM

Cro Cop: U Areni će protiv Bonjaskog biti pravi rat!

'10.03.2012., Arena Zagreb, Zagreb - Borilacki spektakl Cro Cop Final Fight. Mirko Filipovic vs Ray Sefo. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL'
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
25.02.2014.
u 14:36

- Nisam previše promijenio stil, možda sada više koristim klinč i udarce na kraćoj udaljenosti. To je rezultat brojnih nastupa u MMA-u. Možda sam malo promijenio stil, ali ništa dramatično. U ovoj će borbi ključ biti izdržljivost - rekao je Mirko.

Povijest poznanstva Mirka Filipovića i Remyja Bonjaskog je prilično duga te seže još od 2002. kad su se do sad jedini put sreli u ringu.

Cro Cop je tada slavio, ali Glory 14 donosi revanš koji će se dogoditi u zagrebačkoj Areni. Mirko Filipović za Glory govori o odnosu sa svojim protivnikom i očekivanjima uoči borbe.

- Ne zovemo se za Božić ili za Novu godinu. No Remy mi je drag, dobar je dečko. Posvećen je ovom sportu i poštujem ga. No ovo je posao kao i svaki drugi. Nisam previše promijenio stil, možda sada više koristim klinč i udarce na kraćoj udaljenosti. To je rezultat brojnih nastupa u MMA-u. Možda sam malo promijenio stil, ali ništa dramatično. U ovoj će borbi ključ biti izdržljivost.

Govorio je Mirko i o cijeloj karijeri.

- Neću na kraju dana ni za čime žaliti. Imam dugu i bogatu karijeru... Ponosan sam na sebe zbog toga što sam krenuo sam, u staroj garaži. Trenirao sam bez nekog snažnog trening kampa ili velike škole jer toga nije bilo u mojoj zemlji.

O borbi s Bonjaskim je rekao.

- Bit će to rat, definitivno. Dat će sve od sebe. Posebno je boriti se pred svojom publikom, bit će to veliki show.

Bonjasky: Borba s Mirkom završit će nokautom

Remy Bonjasky će u Areni tražiti priliku za pobjedu i tako pokušati vratiti Filipoviću za poraz koji je doživio 2002.

- Kada smo se borili 2002. Cro Cop je već bio jedna od velikih zvijezdi. Ja sam bio tek na početku. Osjećao sam se dobro, vršio sam pritisak, ali napravio sam grešku. Mislio sam da sam blokirao nogu, ali zakasnio sam. Udario me dok mi je ruka bila niže. To je bila njegova prilika za pobjedu. Bio sam vrlo razočaran. To je bila velika prilika za mene, a u karijeri takvih prilika nemate previše. No, to me samo ojačalo.

Nakon toga znali su često trenirati i provoditi vrijeme zajedno.

- To što mi je Mirko prijatelj ništa ne znači, to samo čini ovu situaciju malo drugačijom. Trenirali smo zajedno, pomagali smo jedan drugome... No kada uđemo u ring pritisnemo gumb i radimo ono što trebamo raditi. Njegovo najbolje oružje svi znaju. To je njegov lijevi kick, ali i teški udarci. Znam njegove slabe točke, ali zna i on moje. Svi znaju za moje probleme s okom, i to da sam operirao lijevu nogu.

Bonjasky najavljuje da će to biti vrlo atraktivna borba.

- Mislim da će ova borba završiti nokautom.

>> Glory 14 predvode Mirko "Cro Cop" Filipović i Remy Bonjasky

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije