Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Noćni sastanak

Cro Cop, Poturak i Zovko iznenadili vlasnika K-1 dolaskom u Beograd

Orsat Zovko, Mirko Cro Cop Filipović i Dževad Poturak
Foto: Fight Site
1/9
28.10.2016.
u 19:44

Mirko Cro Cop Filipović, Dževad Poturak i Orsat Zovko potegnuli su do Beograda ne zato da bi pogledali K-1 WGP Euro, koji se sinoć održao u glavnom gradu Srbije, već kako bi razgovarali s vlasnikom organizacije koja je ostavila iza sebe astronomske dugove nakon K-1 WGP Finala koje se održalo u ožujku 2013. godine u Zagrebu

Vlasnik Fight Channela Orsat Zovko te legendarni borci Mirko Cro Cop Filipović i Dževad Poturak, u noći s četvrtka na petak sastali su se s vlasnikom K-1 organizacije Mikeom Kimom, doznaje Fight Site.

Spomenuti trojac potegnuo je do Beograda, ali ne zato da bi pogledao K-1 WGP Euro, koji se sinoć održao u glavnom gradu Srbije, već radi razgovora s vlasnikom organizacije koja je ostavila iza sebe astronomske dugove nakon K-1 WGP Finala koje se održalo u ožujku 2013. godine.

Mike Kim bio je iznenađen kada su se Zovko, Filipović i Poturak pojavili u beogradskom hotelu Astorija. Tema razgovora očekivano su bili dugovi koje je nekoć slavni K-1 ostavio iza sebe nakon zagrebačkog eventa. Iako nije želio razgovarati o svim pojedinostima sastanka, Orsat Zovko nam je ipak u kratkom razgovoru otkrio o čemu je bila riječ i što je zaključeno nakon kasnonoćnog razgovora koji je trajao nekoliko sati.

– Istina je da sam s Mirkom i Dževadom otišao na sastanak s Mikeom Kimom u Beogradu. Bilo je jako kasno, a sastanak je trajao prilično dugo, no ono najbitnije jest da vlasnik K-1 Mike Kim želi riješiti problem, odnosno dugove koji su ostali nakon K-1 WGP-a u Zagrebu 2013. godine. Zamolio nas je za još jedno razdoblje period strpljenja kako bi sadašnju poslovnu operaciju u koju je krenuo sa svojom organizacijom doveo na viši nivo, a time bi i budućnost čitavog K-1 bila na znatno zdravijim osnovama. Svi smo se složili da ovakva atmosfera ne pogoduje nikome te da je svima u interesu, a tako i K-1 promociji, da se situacija riješi što prije na zadovoljstvo svih strana. To je sve što vam mogu reći u ovom trenutku – rekao je Zovko.

Podsjećamo, K-1 je nakon zagrebačkog Grand Prixa ostao dužan većinu najvećih honorara te se čitava farsa prolongirala na više od tri i pol godine. Posljednjih tjedana mnogi su slavni borci izašli u javnost te su progovorili o novcu koji im je K-1 ostao dužan.

Nadamo se da je upravo ovaj sastanak početak rješavanja nastalog problema te da će se, kao što je Zovko rekao, situacija konačno riješiti, što je svima u interesu. A najviše u interesu kick-boksinga…

Komentara 15

Avatar ВеселинКубурићКанџијаа
ВеселинКубурићКанџијаа
20:19 28.10.2016.

Pare nisu problem, para nema.

Avatar lobelzgb
lobelzgb
21:16 28.10.2016.

...kakav osjecaj kad ti Filipovic dodje na naplatu duga! "ma decki nema beda, evo, tajnica samo sto nije uplatila"...a za ne povjerovati, covjek bas taj trenutak odlucio zapaliti prvu pljugu, cudno...

DU
Deleted user
23:33 28.10.2016.

Jedino Mišo Kovač i Oliver odolijevaju. Tereza je popustila posljednja, a prije nje svi ostali. Mnogo im je omiljela srpska lova.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije