Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čeka nas spektakl

Cro Cop: Organizatori su mi sugerirali da pozovem Wanderleija Silvu

Mirko Filipović
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/5
29.09.2016.
u 22:34

- Zadovoljstvo mi je bilo nastupiti, stvarno je bilo prekrasno, kao u zlatna vremena PRIDE-a.

Mirko Filipović pobjedom protiv Južnokorejca Hyun Man Myunga vratio se borbama. U osmini finala Rizinova Grand Prixa, Mirko je slavio nakon nešto više od dvije minute provedene u ringu, gušenjem je natjerao protivnika na predaju.

- Zadovoljstvo mi je bilo nastupiti, stvarno je bilo prekrasno, kao u zlatna vremena PRIDE-a. Sve je bilo isto, onaj 'stage', način na koji to rade, isti stav, ona legendarna najavljivačica... Ma stvarno je bilo prekrasno, osjećao sam se kao nikada u karijeri, rekao je Cro Cop u Dnevniku Nove Tv.

Nakon pobjede pozvao je Wanderleija Silvu da dođe gore, kao i čelnika Rizina i zatražio da se upravo njih dvojica bore u četvrtfinalu, iako ih ždrijeb nije spajao. Je li to bilo namješteno?

- Ništa se tu ne događa spontano na takav način. Zapravo, sve je to zakuhao Wanderlei sa svojim prozivanjem na press-konferenciji ljetos, kada me ničim izazvan sam prozvao i rekao da se želi sa mnom boriti, što je naravno organizatoru super došlo i naravno da su mi sugerirali da ne bi bilo loše da prozovem Wanderleija. Znate i sami da ja to nikada ne bih radio. Kad sam ja prozivao bilo kojeg borca?

Dakle, 29. prosinca imat ćemo pravi borilački spektakl.

Komentara 1

LA
lakočemo
14:29 30.09.2016.

svu sreću, Mirko

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije