Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mora na operaciju

Cro Cop objavio dokaz: 'U ovakvom stanju drugi se ne bi borili ni na PlayStationu!'

08.09.2007., London, Engleska - Nakon tri runde od po pet minuta u londonskoj O2 Areni jednoglasnom odlukom sudaca francuski je borac Cheick Kongo zasluzeno pobijedio nasega Mirka Filipovica Cro Copa Photo: Slavko Midzor/PIXSELL
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
1/5
22.01.2017.
u 21:18

- Oproštajni meč želim u Japanu, pred svojom publikom u svojoj drugoj domovini, ali samo ako uspijem sanirati koljeno.

Mirko Filipović na samom je kraju 2016. godine osvojio Rizinov Grand Prix, a nakon toga objavio kraj svoje dugogodišnje i iznimno uspješne karijere. Kao razlog odlaska u mirovinu naveo je ozljedu, kazao je da njegovo koljeno više ne može izdržati takve napore.

Već tada je tvrdio da se s takvom ozljedom nitko ne bi natjecao, a potvrdili su to i nalazi koje je objavio na Facebooku. Iz njih se može vidjeti da Cro Cop ima ozbiljno oštećenje hrskavice.

Evo nalaza magneta. S koljenom u ovakvom stanju velika većina se ne bi ni na PlayStationu borila, a kamoli odradila krvave završne pripreme od osam tjedana i otišla u Japan na Rizin GP. Ali da je lako, ne bi mene zapalo. Sad pod nož kod doktora Hudeca, napisao je Mirko i tako potvrdio da je došlo vrijeme i za devetu operaciju.

Podsjetimo, Mirko je u razgovoru za Novu TV rekao da razmišlja i o oproštajnoj borbi, ali za to se mora puno toga poklopiti.

- Oproštajni meč želim u Japanu, pred svojom publikom u svojoj drugoj domovini, ali samo ako uspijem sanirati koljeno. Išao sam preko granica boli, bile su to najnapornije pripreme za mene u trenažnom smislu, rekao je Cro Cop.

Komentara 9

ZA
zadar1
22:06 22.01.2017.

sto bi rekli u dalmaciji...."vrag te tira"...

CE
centirion
04:55 23.01.2017.

Cijenim in Mirka ali ti oproštajni mečevi su bez veze! Eh sad,niko nije lud, svi mi znamo da je u pitanju lova! Ali kad je gotovo onda je gotovo!

LI
lipnjak
09:06 23.01.2017.

Nadam se da ce dobit taj oprostajni mec,jer u slucaju poraza eto ga opet u kavezu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije