Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Revanš za pamćenje

Cro Cop o meču s Fjodorom: Novac me ne zanima, to je povijest mog sporta

Mirko Filipović
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/5
29.03.2017.
u 21:23

- Vjerujem da bi jedino mogli očekivati drugačiji ishod meča od onog prije 12 godina, naglašava Mirko.

Poput bombe odjeknula je u borilačkom svijetu izjava Mirka Filipovića kako se u oproštajnom meču želi ponovno boriti s ruskom legendom Fjodorom Jemjeljanjenkom. Naravno, ako mu to dopusti bolno koljeno koje je nedavno operirao.

Mirko i Fjodor dosad su se prvi i jedini put susreli 28. kolovoza 2005. godine u PRIDE-u i mnogi su taj meč proglasili jednim od najboljih u slobodnoj borbi. Pobjedu je nakon tri sjajne runde odnio ruski borac i to jednoglasnom odlukom sudaca. 

- On je bio protivnik kojeg sam priželjkivao, nisam se do sada izjašnjavao. Prije mečeva u Japanu rekao sam ako osvojim turnir, a morao sam osvojiti da dobijem kredibilitet. To je jedina borba koja mene zanima. Ne zanimaju me novci, niti mi fali mečeva imam ih jako puno. To je jednostavno povijest mog sporta - izjavio je Mirko za Dnevnik Nove TV i dodao:

- Ako dođe do te borbe ona će se održati u Bellatoru. On ima ugovor s Fjodorom i ne bi ga pustio bilo gdje. Vjerujem da će Fjodor to prihvatiti. On se bori 24. lipnja u NY s Mitrioneom. I, ako tu borbu dobije, ja sam na raspolaganju da odradimo to do kraja godine. I baš zbog toga sam išao na vatrogasnu operaciju koljena.

Cro Cop naglašava da će biti u najboljem izdanju za revanš.

- Vjerujem da bi jedino mogli očekivati drugačiji ishod meča od onog prije 12 godina. I prije ovog turnira u Japanu govorili su mi  'pa di ću sa 42 godine' a bio sam u vrhunskoj formi. Vjerujte mi da ću biti u formi života. To je za mene meč života i povijest ovog sporta definitivno - zaključio je Filipović.

>>'Ne žalim što sam prihvatio borbu s Cro Copom. On je bio pametan, poslužio se lukavstvom da pobijedi'

Komentara 4

CE
centirion
06:31 30.03.2017.

Pa dokle će ti oproštajni mećevi? Mirko postaješ smješan!

HR
Hrabraja
22:01 29.03.2017.

Onda neka svu zaradu uplati deckima iz Cibalije koji igraju za 5000 kn

MO
matK.O.
07:47 30.03.2017.

mirko dobit ćeš batina od fedora i opet nećeš biti sretan,ovako si osvojio turnir za kraj blistave karijere i posveti se obitelji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije