Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mirko kakvog niste vidjeli

Cro Cop nakon pobjede sve iznenadio i napravio šou, pozvao je Wanderleija Silvu u ring!

Mirko Filipović
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/6
25.09.2016.
u 13:15

- Imam veliko poštovanje prema Wanderleiju, on je veliki borac. Mislim da se nas dvojica moramo boriti. Ako izgubim, bolje da izgubim od takve legende.

Hyun Man Myung, korejski borac, nije se dobro proveo u ringu Saitama Arene u Japanu. Već je sredinom prve runde morao predati legendarnom Mirku Filipoviću koji je na parteru došao do nove pobjede u svojoj blistavoj karijeri.

- Hvala na ovoj velikoj podršci. Ne mogu vam opisati koliko sam sretan što sam ponovno u Japanu i u Saitama Areni. Pozdrav mojim navijačima iz Hrvatske, najveći pozdrav mojim sinovima, obitelji, rodbini i svim navijačima, rekao je Mirko odmah po završetku pa onda sve iznenadio:

- Čuo sam sa se Wanderlei Silva želi boriti sa mnom, neka se popne ovdje i neka mi to kaže u lice, kazao je Mirko i pozvao gore i predsjednika organizacije Rizin.

Iako postoje pravila i ždrijeb prema kojem se Cro Cop trebao boriti protiv Baruta Kaita, hrvatski borac tražio je jamstvo da će se boriti protiv Silve.

- Imam veliko poštovanje prema Wanderleiju, on je veliki borac. Mislim da se nas dvojica moramo boriti. Ako izgubim, bolje da izgubim od takve legende, rekao je Mirko, a Wanderlei Silva također je izjavio da je spreman za borbu s Cro Copom.

Još uvijek se ne zna hoće li organizatori promijeniti ždrijeb i u četvrtfinalu spojiti ove dvije legende, ali sve ukazuje na to da će doći do njihove treće međusobne borbe. Prvi okršaj je završio neriješeno, a posebno je upamćen onaj prije deset godina, na Mirkovom spektakularnom putu do Prideovog Grand Prixa. U polufinalu ga je hrvatski borac spektakularno nokautirao, a Brazilac je kasnio izjavio da mu je to najgori nokaut u životu, da je bio blizu smrti.

 

Komentara 3

IT
i-tomic
14:34 25.09.2016.

Hvala ti Mirko‼️

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
15:11 25.09.2016.

Mirko je pojam u borilačkim vještinama i svaka diskusija po tom pitanju je suvišna... on je živuća legenda... jednostavno vrh

ĆA
ćaćaća
13:28 25.09.2016.

mirko je od legendarno borca postao političar među borcima..zašto ne pozove ove sve borce iz ufc.a da mu se pridruže u ringu..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije