Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Junior dos Santos

Cigano je oduševljen: Cro Cop je vječan, neopisiv je osjećaj kada ti tvoj idol odaje priznanje

Ben Rothwell vs. Junior Dos Santos
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/10
17.10.2016.
u 10:56

Mirko Filipović priprema se za Rizinov Grand Prix, a trenira u Ciganovoj majici. Cro Cop je na svom Facebook profilu objavio fotografije s treninga

Bivši svjetski prvak Junior dos Santos veliki je navijač našeg Mirka Filipovića. I prije njihove borbe na UFC 103, jedan od najpoznatijih boraca Cigano hvalio je Cro Copa.

Njihova borba u Dallasu završila je Mirkovim porazom, a Dos Santos, koji je dvije godine kasnije postao prvak, zadržao je poštovanje prema hrvatskom borcu. Oni su ostali u dobrim odnosima što potvrđuju i fotografije na društvenim mrežama.

Zagreb je bio domaćin eventa pod nazivom Fight Night 86, kada je glavna borba večeri bila između Dos Santosa i Bena Rothwella. Mirko i Junior su zajedničku fotografiju podijelili s navijačima na Instagramu.

 

Mirko Filipović priprema se za Rizinov Grand Prix, a trenira u Ciganovoj majici. Cro Cop je na svom Facebook profilu objavio fotografije s treninga.

To nije promaknulo četvrtom izazivaču svijeta, koji se fotografijama pohvalio na Instagramu.

- Neopisiv je osjećaj kada ti tvoj idol oda priznanje... To je nešto što ni u snovima nisam mogao zamisliti. Sada mi se događa pred očima. I više sam nego počašćen. Vječni Mirko Filipović Cro Cop, hvala ti. Život je zaista pun iznenađenja - napisao je Junior dos Santos.

Komentara 2

SL
slavisajambrekovic
12:32 17.10.2016.

Sve je ovo teška pozitiva. Dečki, kada Vas gledam, kao da gledam 91.-u. Živjeli!!!!!!!!!!

OV
Ovozemaljski
20:05 17.10.2016.

Ovo su sportasi i sportsko ponasanje, svaka cast obojici!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije