Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VJERUJU U NJIH

Cro Cop i Stipe uvjerljivi favoriti na kladionicama!

'10.03.2012., Arena Zagreb, Zagreb - Borilacki spektakl Cro Cop Final Fight. Mirko Filipovic vs Ray Sefo. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL'
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
1/5
09.10.2015.
u 13:37

Pravi kladioničari bi mogli povezati ova dva para te na pobjedama Cro Copa i Miočića zaraditi dobar novac...

U tek nešto više od mjesec dana ćemo vidjeti dva hrvatska MMA teškaša u najjačoj promociji svijeta. Najprije Stipu Miočića, koji 24. listopada nastupa na UFC priredbi u Dublinu protiv Bena Rothwella, a zatim 28. studenog i Mirka Filipovića protiv Anthonyja Hamiltona na eventu u Koreji, piše Fightsite.

Lijepo je da osim hrvatskih fanova u njih vjeruju i kladionice koje su ih proglasile favoritima u svojim ponudama.

Tako je Stipe Miočić vrlo uvjerljiv favorit protiv Amerikanca Rothwella te se koeficijent na njega kreće oko 1.30. S druge strane,  vjerujete li u iznenađenje, na Rotwellu možete zaraditi priličan novac. Kvote na njegovo slavlje idu sve do gotovo 4.00.

I Cro Cop je zaslužio povjerenje "bookmakera" te je u očima kladionica priličan favorit protiv Hamiltona. Koeficijent na pobjedu hrvatskog udarača se kreće oko 1.50 dok je kvota na Hamiltona oko 2.60.

Pravi kladioničari bi mogli povezati ova dva para te na pobjedama Cro Copa i Miočića zaraditi dobar novac...

Kladionice:

Stipe Miočić vs. Ben Rothwell 1.30 – 4.00
Mirko Cro Cop vs. Anthony Hamilton 1.50 – 2.60

>> Cro Cop: Od sada sam tri puta tjedno u bačvi s hladnom vodom, horor!

Komentara 1

ZG
zg223
14:45 09.10.2015.

jel vi to poticete ljude na kockanje?????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije