Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'ZALAŽE SE ZA DEMOKRACIJU'

Cro Cop dao podršku Šokoti, Bišćanu, Mariću i Šimiću

Mirko Filipović
08.04.2014.
u 21:41

- Što se tiče situacije oko Dinama smatram da je pravedno i demokratsko rješenje sistem po načelu 'jedan član jedan glas' kao što je i u većini europskih klubova koji funkcioniraju kao udruge -napisao je Cro Cop u pismu.

Podršku Tomi Šokoti, Igoru Bišćanu, Silviju Mariću i Dariju Šimiću, koji preko inicijative 'Za naš Dinamo' traže demokratske izboru u klubu, dao je i hrvatski borac Mirko Filipović.

Proslavljeni hrvatski borac podršku im je dao kroz pismo koje vam prenosimo u cijelosti:

'Volim nogomet, ali ga nažalost premalo pratim. Kao i u svim segmentima društva tako i u sportu zalažem se za demokraciju i demokratsku proceduru. Što se tiče situacije oko Dinama smatram da je pravedno i demokratsko rješenje sistem po načelu 'jedan član jedan glas' kao što je i u većini europskih klubova koji funkcioniraju kao udruge', napisao je Cro Cop u pismu.

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

>> Za naš Dinamo: Iza nas ne stoje ni SDP, ni Boban nego navijači

Komentara 26

DI
Dijaspora
22:50 08.04.2014.

Pa taj je jednom bio SDP-ov Kandidat??? Koga ova izjava čudi?

BR
brac55
22:33 08.04.2014.

nakon poraza ide u mirovinu pa se mora negdje uhljebiti možda kao šef redarske službe

LI
Lisabon
07:43 09.04.2014.

Pa koga ce podrzati jedan SDPovac?I on ne razumije da moras biti clan kluba 5 godina (zadnjih) u kontinuitetu.Neshvatljivo kako taj dio svi jednostavno preskacu,ali "znaju"kako je u vecini evropskih klubova.Slijedeci koji ce ih podrzati je Budimir Loncar.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije