Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon otkazivanja borbe

Cro Cop bijesan: Wanderleiju treba nekoliko kutija Hrabrina

'Ultimate fight, Tokio, 10.09.2006. Finale Prideova Grand Prixa Mirko Cro Cop Filipovic udara polufinalnog protivnika (Wanderlei Silva) high-kickom   Snimio Drazen Brajdic'
Foto: Drazen Brajdic
1/9
02.12.2016.
u 17:46

Mirko je otkrio da je i sam imao prilično nezgodnu ozljedu ovih dana (zapravo se radi o obnovljenoj staroj ozljedi), no unatoč nemogućnosti da trenira punim intenzitetom odlučio je stisnuti zube i odraditi dvoboj na RIZIN-u

Ništa od dugo iščekivanog dvoboja između Mirka Filipovića i Wanderleija Silve na RIZIN-ovu Grand Prixu na samom kraju godine. Kako je Cro Cop danas ljutito izvijestio javnost preko svog Facebooka, Brazilac je otkazao dvoboj.

To je očekivano naljutilo Mirka koji se naporno spremao nekoliko mjeseci za ovaj bitan dvoboj pa je poručio svom starom rivalu da će “ga prebiti ako ga slučajno vidi negdje u Japanu”.

Uslijedio je nastavak Cro Copova izlaganja nekoliko sati kasnije. Također preko službenog Facebooka, Mirko je otkrio da je i sam imao prilično nezgodnu ozljedu ovih dana (zapravo se radi o obnovljenoj staroj ozljedi), no da je unatoč nemogućnosti da trenira punim intenzitetom odlučio stisnuti zube i odraditi dvoboj na RIZIN-u, piše Fightsite.

“Ovaj video snimljen je prije tjedan dana. Koljeno desno koje je teško ozlijeđeno 2008. na jednom treningu i u kojem je sve potrgano, od meniskusa do križnih i kolateralnih ligamenata. Četiri operacije imao na tom koljenu, skidali su mi sa zadnje lože dijelove tkiva da rekonstruiraju koljeno, koliko toliko je moguće. To koljeno se kod ekstremnih treninga napuni tekućinom i to onda strašno boli i ne mogu ga saviti. Ponekad se to rješava masažom, a nekad kao prošli tjedan mora se iglom izvlačiti van. Da je to blago rečeno bolno i neugodno ne treba ni spominjati. Ali ovo je krvavi sport i to je cijena koju borci moraju platiti i nema cviljenja." 

"U takvim okolnostima treniram kao životinja i prošli petak prije ove snimke odradim jedan od najnapornijih treninga u karijeri, pazim na svaki detalj, poslije svakog treninga ulazim u bačvu s ledenom vodom, nakon toga stavljam led na koljeno i to sve da bi se Silva povukao jer ga je strah?! I doveo u neugodnu poziciju i mene i organizatora. Sada treba naći zamjenu za njega, a vremena je malo. Svakako ispod nivoa jednog Prideovog šampiona. Evo neka pogleda što ja kroz pripreme prolazim pa se možda ohrabri, i ovim putem molim upravu Plive da ga sponzorira s par kutija Hrabrina od 100 mg (tablete za hrabrost) i da hitno pošalju u Brazil.”

Komentara 5

DU
Deleted user
19:40 02.12.2016.

Mirko, fakat si faca ali kaj ti ovo treba. Ok, ti ne cjenis svoje zdravlje i da bi dokazao (ne znam kome) da si hrabar unistavas svoje zdravlje. Meni se cini stvarno najnormalnije da covjek koji pod ozljedom otkaže borbu jer ništa nije vrednije od zdravlja, a izaći u ring sa ozljedom, pogotvo protiv protivnika kao sto je Mirko je glupo. Ako ne može trenirati punim intezitetom i dati svoj maksimum što da radi u ringu? Da pogine? Mirko, keep calm and rule on!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije