Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pogledajte makljažu

Crnogorci se naslađuju: 'Vaso Psihopata razbio Hrvata'

Vaso Bakočević
Foto: Screenshot Supersport.rs
30.03.2015.
u 12:07

Nakon uspješnog bacanja, neviđenom serijom “ground and pound” udaraca Bakočević je ošamutio Matoševića – pišu tamošnji portali

Hrvatski borac David Matošević nije se dobro proveo u Abu Dhabiju gdje se borio s Crnogorcem Vasom Bakočevićem. Matoševićev suparnik slavio je nakon tehničkog nokauta u prvoj rundi, a crnogorski mediji popratili su pobjedu svog borca salvama hvalospjeva.

– Crnogorska MMA zvijer Vaso ''Psihopata'' Bakočević pregazio je hrvatskog borca Matoševića! Do 18. pobjede u karijeri Vaso je stigao na izuzetno efektan način. Nakon uspješnog bacanja, neviđenom serijom “ground and pound” udaraca ošamutio je Matoševića – pišu tamošnji portali.

Matošević je u Abu Dhabi stigao kao zamjena za Tamirlana Dadaeva, koji je odustao nekoliko dana prije borbe. Bakočević uz 18 pobjeda ima i osam poraza u MMA karijeri.

>>Udarac u glavu bio je koban, MMA borac preminuo u 'kavezu'

Komentara 18

Avatar softmoby
softmoby
13:32 30.03.2015.

to nisu Crnogorci već srbi, a taj njihov vaso će ubrzo dobit po tamburi već u sljedećoj borbi

MA
Majur
13:40 30.03.2015.

Zašto ima nadimak psihopata?! Mislim, dečko izgleda sasvim pristojno i kulturno... za jednog Crnogorca ili srbina.....

PU
pulizg
16:40 30.03.2015.

al daj pogledajte seljacinu kakav lanac oko vrata ima, fakat dno dna!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije